MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κίρα Νάιτλι: Οι περιορισμοί που θα θέτει στα συμβόλαιά της όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές

Η δημοφιλής ηθοποιός που έχει συμμετάσχει σε μερικές από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες, δηλώνει πια έτοιμη να επαναπροσδιορίσει και να θέσει κάποιους νέους περιορισμούς στα συμβόλαιά της.

Monopoli Team

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της νέας σειράς podcast του γαλλικού οίκου Chanel, με τίτλο «Chanel Connects», η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός Κίρα Νάιτλι συνομίλησε με την σκηνοθέτιδα Λούλου Ουάνγκ και την παραγωγό και δημοσιογράφο Νταϊάν Σόλουεϊ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πλέον δεν είναι πρόθυμη να συμμετάσχει ξανά σε ερωτικές σκηνές με γυμνό – ειδικά μάλιστα μπροστά σε άντρες σκηνοθέτες.

Η Κίρα Νάιτλι έχει αποδείξει πολλές φορές, στο πλαίσιο της πολυετούς πορείας της στον χώρο, πως είναι ηθοποιός με ευελιξία, καθώς έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες, από blockbusters μέχρι ταινίες εποχής. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας της, την έχουμε δει σε σκηνές που περιέχουν γυμνό, καθώς και σε ερωτικές σκηνές. Πλέον, αφού απέκτησε παιδιά, αισθάνεται πως ήρθε η ώρα να προσθέσει μία επιπλέον ρήτρα στα συμβόλαιά της.

«Είναι εν μέρει ματαιοδοξία και επίσης είναι και το ανδρικό βλέμμα», δήλωσε η ίδια στο podcast. «Νιώθω πάρα πολύ άβολα τώρα προσπαθώντας να αποτυπώσω την ανδρική οπτική». Καταλαβαίνει ότι ορισμένοι σκηνοθέτες χρειάζονται «κάποιον να φανεί καυτός»και υπάρχουν κι εκείνες οι «φρικτές σκηνές σεξ όπου είσαι λαδωμένη και όλοι φωνάζουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChanel Connects: Ο γαλλικός οίκος μόδας κυκλοφορεί νέα σειρά podcast αφιερωμένη στον πολιτισμό12.09.2018

H Νάιτλι θεωρεί ότι βρίσκεται σε ένα σημείο στην καριέρα της όπου δεν της προκαλεί ενδιαφέρον να κάνει κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνει την αξία αυτού του είδους σκηνών, αλλά πιστεύει μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος. «Είμαι πια μητέρα δύο παιδιών και δεν θα ήθελα πλέον να στέκομαι γυμνή μπροστά σε μία ομάδα ανδρών», είπε.

Η ηθοποιός δήλωσε βέβαια πως δεν είναι εντελώς αντίθετη με την ύπαρξη γυμνών σκηνών σε μία ταινία. Είπε ότι θα μπορεί να κάνει μία εξαίρεση, για ταινίες που θα έχουν γυναίκα σκηνοθέτιδα και όταν το γυμνό θα αφορά το ταξίδι της μητρότητας ή την αποδοχή του σώματός μας.

Πηγή: deadline.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b