MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπέρνι Σάντερς: Η viral εμφάνιση από την ορκωμοσία Μπάιντεν γίνεται μπλουζάκι για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Μπέρνι Σάντερς, του οποίου η φωτογραφία από την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν προκάλεσε μία σειρά από ξεκαρδιστικά memes διαδίκτυο, τώρα τυπώνεται σε φούτερ, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Monopoli Team

Η εμφάνιση του 79χρονου Γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος από το Βερμόντ, Μπέρνι Σάντερς, στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, «ξύπνησε» τους χρήστες σε Twitter και Instagram, οι οποίοι δημιούργησαν μια σειρά από ξεκαρδιστικά memes, διακωμωδώντας τις στυλιστικές του επιλογές.

Έτσι η απαθανάτιση της στιγμής, που ο αξιαγάπητος Μπέρνι Σάντερς κάθεται στην σπαστή καρέκλα, με την τυπική ιατρική μάσκα προστασίας, ένα χακί μπουφάν και τα χαρακτηριστικά μάλλινα γάντια, είδαμε να γίνεται φίλτρο στο Instagram, gif, ενώ ο ίδιος ο Σάντερς να «πρωταγωνιστεί» σε ταινίες, να κάθεται δίπλα σε διάσημους κινηματογραφικούς ήρωες, να κάθεται σε τελεφερίκ, να συμμετέχει στον Μυστικό Δείπνο μέχρι και να κάθεται στα σκαλιά του Αρχαίου Θεάτρου στην Επίδαυρο, περιμένοντας…να ανοίξουν τα θέατρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπέρνι Σάντερς στην Επίδαυρο: Η viral στιγμή της ορκωμοσίας Μπάιντεν που γέννησε ξεκαρδιστικά memes12.09.2018

Πολλοί τότε αναρωτήθηκαν αν ο ίδιος ο Μπέρνι Σάντερς έχει δει αυτή τη φρενίτιδα με τα memes που τον απεικονίζουν στο διαδίκτυο. Σε συνέντευξή του στο Late Night με τον Σεθ Μέγερς ο Σάντερς είπε για τη φωτογραφία: «Απλώς καθόμουν εκεί, προσπαθώντας να κρατηθώ ζεστός και να δώσω προσοχή στο τι συνέβαινε». Ενώ όταν ρωτήθηκε από το CNN σχετικά με τα memes, είπε πως έχει δει κάποια και πως χαίρεται ιδιαίτερα γιατί θα μπορούσε αυτή η εικόνα να βοηθήσει έτσι ώστε να μαζευτούν χρήματα για καλό σκοπό και να βοηθηθούν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη!

Έτσι ξεκίνησε η πρωτοβουλία με τη γνωστή σε όλους πλέον εικόνα του Σάντερς να τυπώνεται σε φούτερ και μπλουζάκια και να πωλείται στην τιμή των 45$, με το 100% των εσόδων να πηγαίνει σε ΜΚΟ, όπως το Meals on Wheels που παρέχει φαγητό σε ηλικιωμένους με χαμηλό εισόδημα.

Τα μπλουζάκια έχουν γίνει ήδη τόσο δημοφιλή και ανάρπαστα με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη καθυστερήσεις στις παραδόσεις στους καταναλωτές.

Να σημειωθεί πως τα μπλουζάκια είναι και οικολογικά συν τοις άλλοις, καθώς είναι όλα κατασκευασμένα από οργανικό βαμβάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔέκα στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ από την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b