MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 19 Ιανουαρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1 65-2

Επεισόδιο 65: Οι Φωτεινιώτες δεν έχουν ησυχία, αλλά ούτε ιερό και όσιο! Καταργούν το συμβούλιο του Πλατάνου, διότι δεν έχουν τον απαιτούμενο αριθμό κατοίκων. Τώρα, το Φωτεινό θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του Πλατάνου. Η Τούλα και ο Σίμος ανακοινώνουν τον γάμο τους! Και μετά τις ευχές, ο Σίμος ζητάει από τη Βαρβάρα να προικίσει την κόρη της. Οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, και ο γάμος κινδυνεύει να χαλάσει. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη πείθει τον Χαραλάμπη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στην Κική. Ταυτόχρονα, ο παπα Ανδρέας βρίσκει το θάρρος να μιλήσει στην Κική για τα συναισθήματά του. Ποιος, άραγε, θα κερδίσει την καρδιά της; Ο Χαραλάμπης ή ο παπα-Αντρέας;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1 EP43-SC19-1

Επεισόδιο 82: Ο Δήμος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τα λεφτά που χρωστάει και αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος για τη ζωή της Μυρτώς. Ο Μάρκος πλησιάζει όλο και πιο πολύ την Εύα, που φαίνεται να γοητεύεται απ’ αυτόν, αγνοώντας πως τη χρησιμοποιεί για τα σκοτεινά του σχέδια. Ο Φίλιππος, πληγωμένος από την Λήδα, δεν θέλει να έχει καμιά επαφή μαζί της, ενώ ταυτόχρονα, καταλαβαίνει πως ο άγνωστος χρηματοδότης του, έχει σαν στόχο την καταστροφή της Αλεξάνδρας. Η Αλεξάνδρα υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει έρθει κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τους απομακρύνει.

21:00 «8 Λέξεις» στον ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 152: Η Ελισάβετ, σε μια έκρηξη οργής, κατηγορεί τον Αιμίλιο για όλα τα ψέματα που της είπε και τον χωρίζει. Ο Άκης με την Αποστολία φτάνουν στην Κύπρο κι ο Άκης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την περιποιηθεί. Ο Σίμος ψάχνει παντού τη Σμαράγδα, αλλά εκείνη περνάει την πρώτη της ερωτική βραδιά στο σπίτι του Αντώνη. Ο Φρίξος λέει ψέματα στην Έλλη για την αλλεργία και της προτείνει να μετακομίσουν στης Ιφιγένειας για ένα διήμερο. Ο Σπύρος γίνεται έξαλλος με αυτή την εξέλιξη και συνειδητοποιεί πως μάταια προσπαθεί να συνετίσει την Ιφιγένεια. Η Έρση παρατηρεί την αλλαγή συμπεριφοράς του Οδυσσέα αλλά τον πιέζει να μην εγκαταλείψει τη ζωγραφική.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA Έξαψη - MEGA: Η μεγάλη πρεμιέρα και οι χαρακτήρες της σειράς

Επεισόδιο 8: Η επίσκεψη της Κλαίρης στον Αλέξανδρο αποκαλύπτεται. Η Εβίτα αμφιβάλλει για τα κίνητρα της Μυρσίνης, η οποία της υπόσχεται πως θα αθωώσει τον άντρα της. Η κατάσταση της Βίκυς χειροτερεύει συνεχώς. Η Μαρίνα νιώθει πως δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Η υπόθεση του Αλέξανδρου παίρνει δυσάρεστη τροπή.

21:00 «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» στον ALPHA Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Επεισόδιο

Επεισόδιο 41: Ο Άγγελος και η Βέλη ψάχνουν για καινούριο σπίτι, αλλά η αναζήτηση δεν θα είναι και τόσο εύκολη, με αποτέλεσμα να πέσουν στην ανάγκη του ιδιοκτήτη τους. Η πρεσβυωπία του Μπάμπη έχει αυξηθεί, ενώ η Ξένια νιώθει πιο νέα από ποτέ. Στον Πύργο έρχεται ένας καινούργιος γυμνασιάρχης θεολόγος, ο Θεολόγος και γίνεται το νέο χότ πρόσωπο. Η Μένη και η Καίτη τον διεκδικούν, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Ο Μηνάς ξεπορτίζει κρυφά το βράδυ και η Βούλα δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Όταν μάλιστα βρίσκει και ένα δώρο-κόσμημα που δεν προορίζεται για εκείνη, «αγριεύουν» τα πράγματα.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες – Επεισόδιο 77 – Β Κύκλος

Επεισόδιο 77: Ο Βόσκαρης προσπαθεί να καλύψει τα νώτα του Κωνσταντή και του Μελέτη για την παράνομη επιχείρηση που έχουν στήσει. Αντίθετα ο Προύσαλης με σύμμαχο τον Αλέξη προσπαθούν να τους ξεμπροστιάσουν. Η Ασημίνα μιλάει στον Νικηφόρο για τον εκβιασμό που δέχεται. Ο Μελέτης αποκαλύπτει ένα μυστικό στον Κωνσταντή που θα τον σοκάρει ενώ ο Λάμπρος ενημερώνει την Ελένη για την στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Βόσκαρη και της Σοφούλας και της ζητάει ν’ αποκαλύψει στην οικογένεια Τόλλια την κόλαση που πέρασε στα χέρια του. Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν καθώς ο Βόσκαρης βρίσκεται και πάλι ένα βήμα μπροστά.

23:00 «Αγγελική» στον ALPHA ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Επεισόδιο 68: Ο Στέφανος διακρίνει μια επιθετική συμπεριφορά από την μεριά του Μιχάλη και του ζητάει εξηγήσεις και στη συνέχεια γνωρίζει τυχαία την αδερφή της Αγγελικής και την προσκαλεί στο σπίτι να γνωρίσει την Αθηνά. Η Τζένη μαθαίνει από την Όλγα για τον χωρισμό της Αγγελικής και του Μιχάλη και υποψιάζεται πως ο λόγος είναι ο έρωτάς της για τον Στέφανο. Ο Δημήτρης απειλεί ξανά τον αστυνόμο και τον κάνει να καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι. Η Όλγα πάει και βρίσκει την Κατερίνα στο σπίτι του Παύλου. Προσπαθεί να την πείσει να φύγει και να γυρίσει στην Κρήτη αλλά καταλήγουν να ανταλλάξουν πολύ σκληρά λόγια.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

20:00 «Η ζωή είναι στιγμές» στην ΕΡΤ2

Το βαρύ πυροβολικό των Ελλήνων μυθοπλαστών, ο Γιάννης Ξανθούλης, φιλοξενούμενος στην εκπομπή.
Ο Γιάννης Ξανθούλης, με αφορμή το νέο του βιβλίο «Ζωή Μέχρι Χθες», αφηγείται στους τηλεθεατές με το μοναδικό του ύφος, τη ζωή του, αποκαλύπτοντας έναν ειλικρινή και προσγειωμένο δημιουργό.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 “Τζουμάντζι: Καλωσήρθατε Στη Ζούγκλα” στο MEGA Jumanji: Καλωσήρθατε στη ζούγκλα (Jumanji: Welcome to the jungle ) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Όταν τέσσερα γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν μια παλιά κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια με έναν τίτλο video game που δεν έχουν ακούσει ποτέ έως τότε – Jumanji – και αμέσως μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας του παιχνιδιού. Εκεί γίνονται κυριολεκτικά τα avatars που επέλεξαν. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι δεν παίζουν απλά το Jumanji – πρέπει να επιζήσουν από αυτό. Προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, ή να παραμείνουν κολλημένοι και φυλακισμένοι στο παιχνίδι για πάντα

21:00 “Σκοτεινός Κώδικας” στο OPEN TV

Υπόθεση: Ένας δάσκαλος, ο Ted Myles, βρίσκει θαμμένο στο σχολείο του γιου του ένα κουτί με ζωγραφιές που είχαν ζωγραφίσει οι πρώτοι μαθητές του σχολείου το 1958. Μελετώντας προσεκτικά τα σχέδια των παιδιών θα διαπιστώσει ότι υπάρχουν ανατριχιαστικές προβλέψεις για το μέλλον, πολλές από τις οποίες έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Όλα αυτά τα στοιχεία θα κάνουν τον Myles να πιστέψει ότι αυτός και η οικογένειά του έχουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα που πρόκειται να εκτυλιχθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆρμι Χάμερ: Αποχωρεί από την ταινία «Shotgun Wedding» μετά το σκάνδαλο για την ιδιαίτερη ερωτική του ζωή12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Θωρηκτό Αβέρωφ” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Το ντοκιμαντέρ του Πάνου Αγγελόπουλου μας προσκαλεί σε μια ξενάγηση στο θωρηκτό ‘Γ. Αβέρωφ’, το θρυλικό ‘τυχερό’ πλοίο του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, και μας αφηγείται την ένδοξη ιστορία του.

23:00 “Απέραντο Γαλάζιο της Ελλάδας ” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Κρήτη: Ο φακός μάς ‘ξεναγεί’ στην πανέμορφη και φιλόξενη Κρήτη, την ξακουστή γενέτειρα του μινωικού πολιτισμού. Υπέροχες παραλίες, επιβλητικά όρη, κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά και μοναστήρια, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b