MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Στιβ Μάρτιν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και απαντά στους αντιεμβολιαστές

Ο διάσημος κωμικός Στιβ Μάρτιν, που αγαπήσαμε στον “Ροζ Πάνθηρα”, αποκάλυψε ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και δεν δίστασε να… κοροϊδέψει το κίνημα των αντιεμβολιαστών.

Στιβ Μάρτιν
Στιβ Μάρτιν
Monopoli Team

Ο διάσημος κωμικός Στιβ Μάρτιν, που αγαπήσαμε μέσα από τις ταινίες “Ο Ροζ Πάνθηρας”, “Μία Ντουζίνα Μπελάδες”, “Το Χαζόμουτρο” και άλλες, αποκάλυψε σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, ότι έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, δεν δίστασε να αστειευτεί και να… κοροϊδέψει το κίνημα των αντιεμβολιαστών, που λαμβάνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο κωμικός αστειεύτηκε ότι τα “καλά νέα” είναι ότι έκανε το εμβόλιο, ενώ τα “κακά νέα” ότι το έκανε μόνο και μόνο επειδή έχει φτάσει την ηλικία των 75 ετών. Ανέφερε επίσης ότι στην Νέα Υόρκη, όπου έκανε το εμβόλιο, η διαδικασία ήταν ομαλή, ενώ τόνισε ότι περίμενε στην ουρά  σε νοσοκομείο για να το κάνει, όπως όλοι.

Στο τέλος, ο ηθοποιός ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν, αλλά και “την επιστήμη” σε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter,

Βέβαια, ο Στιβ Μάρτιν δεν έμεινε εκεί, αφού δεν δίστασε να κάνει και ένα… αστείο για την όλη διαδικασία, ως ένα σχόλιο στις όλο και περισσότερες θεωρίες συνομωσίας που επινοεί το κίνημα των αντιεμβολιαστών σχετικά με τις παρενέργειες του εμβολίου. “Αυτή τη στιγμή δεν έχω βιώσει καμία παρενέργεια” έγραψε ο κωμικός, γράφοντας τα “side effects” ως “fide resects”, αστειευόμενος ότι το εμβόλιο επηρέασε την ομιλία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSoul: Η επιλογή λευκού ηθοποιού για τον μαύρο ήρωα της νέας ταινία της Pixar προκαλεί αντιδράσεις στη Δανία12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b