MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
05
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπιγιονσέ: Γίνεται… κούκλα και φοράει δημιουργία Έλληνα σχεδιαστή

Ο διακεκριμένος Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos, που έχει ντύσει πολλές φορές με δημιουργίες του τη δημοφιλή τραγουδίστρια, έντυσε και την… κούκλα της!

Monopoli Team

Η Μπιγιονσέ ή αλλιώς η Queen B, όπως είναι γνωστή η σούπερ σταρ, έγινε κούκλα και ο διάσημος Έλληνας σχεδιαστής Vrettos Vrettakos δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως η κούκλα Μπιγιονσέ φοράει δική του δημιουργία! Μάλιστα έγραψε στη λεζάντα «Όταν οι θρύλοι γίνονται κούκλες».

Η 39χρονη τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον σχεδιαστή Vrettos Vrettakos, ο οποίος έχει επιμεληθεί τις εμφανίσεις της σε πολλές παγκόσμιες περιοδείες για συναυλίες αλλά και σε βίντεο κλιπ.

Συγκεκριμένα, η δημιουργία του σχεδιαστή, που φοράει η κούκλα Μπιγιονσέ, είχε σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εμφάνισή της διάσημης τραγουδίστριας σε συναυλία της στο Σικάγο το 2018. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κρυστάλλινο κορμάκι φτιαγμένο από 250 χιλιάδες κρύσταλλα swarovski με κεντητά, επίσης κρυστάλλινα, κρόσσια. Η κούκλα μιμείται την ολοκληρωμένη εμφάνιση της σταρ, της οποίας το υπέρλαμπρο λουκ συμπληρώνουν επίσης ψηλές μπότες Tsakiris Mallas, στο ίδιο χρώμα με το κορμάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖεντάγια: Γιατί απέρριψε τους περισσότερους ρόλους που της προτάθηκαν μέσα στο 2020;12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο Λεωνίδας Κακούρης για την κατάθλιψη: “Το «θηρίο» παραμονεύει για όλους”
Cine News
Έφυγε από τη ζωή ο Μάικλ Μάντσεν
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)