MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΗ

Καλλιτέχνης καυτηριάζει τα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου, μέσα από 10 σκίτσα που προβληματίζουν

O Ιρανός καλλιτέχνης Alireza Pakdel δημιουργεί σκίτσα που αντικατοπτρίζουν τα προβλήματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο και δεν είναι άλλα από τον καπιταλισμό, τον καταναλωτισμό, την τεχνολογία, την πανδημία και άλλα.

Monopoli Team

Ο Ιρανός illustrator Alireza Pakdel μέσα από τα σκίτσα του ασκεί κριτική στα πρότυπα συμπεριφοράς και στις αξίες που ισχύουν στην σημερινή κοινωνία, εγείροντας έναν σχετικό προβληματισμό για τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Στα παρακάτω σκίτσα, ο καλλιτέχνης κάνει απόπειρα να ασχοληθεί με διάφορα θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, όπως ο καπιταλισμός, ο καταναλωτισμός, η τεχνολογία και η παρεμβατική συμπεριφορά του στη φύση και τα ζώα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιάννης Τσαρούχης: Ο σπουδαίος Έλληνας ζωγράφος μέσα από το έργο του12.09.2018

Πριν από λίγο καιρό, ο Alireza Pakdel είχε δημιουργήσει μία σειρά από σκίτσα του αποτύπωναν τη σκληρή πραγματικότητα εκείνων που θυσιάζονται για να μας φροντίζουν, την εποχή της πανδημίας του κορονοϊού. Γιατροί και νοσοκόμες, αστυνομικοί και πυροσβέστες ήταν οι πρωταγωνιστές των έργων του, σε μια περίοδο αρκετά δύσκολη για την ανθρωπότητα. Τώρα επιστρέφει με τα νέα του έργα, που έχουν διαφορετική προοπτική και αγγίζουν τις ηθικές αξίες της σύγχρονης κοινωνίας.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Πηγή: Bored Panda

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 φορές που η τέχνη του δρόμου έδωσε ζωντάνια στην πόλη του Παρισιού12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b