MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 26-27/12

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 26-27/12.

Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 26/12, 21:00 “Ζητείται Επειγόντως Γαμπρός” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Η ώριμη αλλά καλοστεκούμενη χήρα Ρένα, ιδιοκτήτρια εργοστασίου, αποφασίζει να ξαναχαρεί τον έρωτα που τόσο στερήθηκε από τότε που έχασε τον άντρα της. Αρχικά απογοητεύεται, τόσο από τον νεαρό Ντίμη, όσο κι απ’ τον γοητευτικό πλέι μπόι Άγγελο, οι οποίοι τη φλερτάρουν μεν, αλλά στην πραγματικότητα έχουν στο στόχαστρο την κόρη της Πίτσα που είναι σαν τα γάργαρα νερά, αλλά και πολύφερνη νύφη. Το ίδιο όμως γίνεται και μ’ έναν υπάλληλό της, τον κύριο Χαραλαμπίδη, που προσπαθεί να την ξεμοναχιάσει, αλλά για εντελώς άλλο σκοπό. Θέλει να της αποσπάσει ένα μικρό δάνειο το οποίο έχει ανάγκη. Τελικά, η Ρένα θα κατασταλάξει σ’ έναν άνθρωπο που την καταλαβαίνει, αλλά έχει και την κατάλληλη ηλικία: τον δικηγόρο Θόδωρο Γιαμαλάκη.

Σάββατο 26/12, 21:00 “Mulan” στο STAR

Υπόθεση:  Ο υπέροχος θρύλος της Μουλάν συνεχίζεται σε μια ολοκαίνουργια, μεγάλου μήκους ταινία. Η όμορφη και γενναία ηρωίδα επιστρέφει μαζί με τον απίθανο φύλακά της, το δράκο Μούσου, και αρκετούς νέους ήρωες για να συνεχίσουν την παράδοση των θρυλικών ταινιών της DISNEY.Έχοντας σώσει την πατρίδα της από τους Ούνους, η Μουλάν περνάει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, όταν ο Στρατηγός Σάνγκ της ζητάει να τον παντρευτεί. Πριν το γάμο όμως, η Μουλάν και ο αγαπημένος της έχουν μια ακόμα αποστολή και εκπληρώσουν: να συνοδεύσουν τις τρεις πριγκίπισσες του παλατιού στους γάμους τους, με τους οποίους θα σφραγιστεί η ειρήνη του κράτους. Όταν η Μουλάν ανακαλύπτει ότι οι τρεις κοπέλες προσπαθούν να αποφύγουν το γάμο τους, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της : να πολεμήσει τους Μογγόλους και να αλλάξει τη ροή της ιστορίας.

Σάββατο 26/12, 22:10 “Το Χρονικό Της Νάρνια: Tο Λιοντάρι, Η Μάγισσα Και Η Ντουλάπα” στον ALPHA

Υπόθεση: Ακολουθήστε τη Λούσι, τον Έντμουντ, τη Σούζαν και τον Πήτερ στο μυθικό κόσμο της Νάρνια, μιας αλλόκοτης χώρας, που κάποτε ήταν ειρηνική αλλά τώρα κατοικείται μόνο από ζώα που μιλούν και περίεργα πλάσματα. Η διαβολική Λευκή Βασίλισσα την έχει μετατρέψει σε έναν κόσμο ατέλειωτου χειμώνα… Με τη βοήθεια του λιονταριού ‘Aσλαν, τα αδέλφια οδηγούν τη Νάρνια σε μια τρομακτική μάχη για να την ελευθερώσουν για πάντα από το Κακό…

Κυριακή 27/12, 21:00 “Μόνος Στο Σπίτι 2: Χαμένος Στη Νέα Υόρκη” στο STAR Δείτε πως είναι σήμερα οι κακοί από το «Μόνος στο σπίτι»! | LIFESTYLE | thepressroom.gr
Υπόθεση: Οι McAllister σχεδιάζουν να περάσουν τις Χριστουγεννιάτικες τους διακοπές στο Μαϊάμι. Στο αεδρόμιο όμως, ο Kevin θα ξεφύγει από την προσοχή της μητέρας του και θα βρεθεί μόνος του στη Νέα Υόρκη με αρκετά λεφτά και πιστωτικές κάρτες στα χέρια του. Μόνος στη μεγαλούπολη, θα πέσει πάνω στους γνωστούς ληστές, οι οποίοι σχεδιάζουν μια νέα ληστεία σε ένα κατάστημα παχνιδιών.

Κυριακή 27/12, 21:00 “Χαίρε Καίσαρ!” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ένα στέλεχος χολιγουντιανού στούντιο της δεκαετίας του ’50 με αποστολή να «διορθώνει» ό,τι πηγαίνει στραβά με τους σταρ και την ιδιωτική τους ζωή πρέπει να βρει τι απέγινε ο πρωταγωνιστής ενός ιστορικού έπους, ο οποίος απήχθη μυστηριωδώς.

Κυριακή 27/12, 23:20: “Ο Άγιος Βασίλης Μου” στον ALPHA

Υπόθεση: Εξαιτίας ενός ατυχήματος στη στέγη του Scott Calvin, ο Άη-Βασίλης αδυνατεί να αναλάβει τις υποχρεώσεις του αυτά τα Χριστούγεννα. Ο γιος του Scott (Tim Allen), Charlie τον πείθει να φορέσει το κόκκινο κοστούμι του Άγιου και να αναλάβει αυτός τα καθήκοντά του. Ο ίδιος πείθεται να το κάνει αυτό για χατίρι του γιου του, αφού βρήκε μια σημείωση στην τσέπη του Άη-Βασίλη που έλεγε ότι πλέον πρέπει αυτός που τη διαβάζει να είναι ο νέος Άγιος. Ο Scott όμως δεν πείθεται ότι αυτό είναι αλήθεια και είναι σε άρνηση παρόλο που βλέπει το σώμα του και το πρόσωπό του να παίρνουν τη μορφή του Άη-Βασίλη και παρόλο που επισκέπτεται τον Β. Πόλο και συναντάται με τα ξωτικά.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 26/12, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Μία εορταστική εκπομπή με ένα σπουδαίο μήνυμα αισιοδοξίας και «αναγέννησης». Η Λένα Αρώνη συναντά την ξεχωριστή ηθοποιό stand up comedian Kατερίνα Βρανά. Το ΑRT WEEK φιλοξενείται στο σπίτι της διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδος και μοιράζονται την σπάνια ιστορία της ζωής της. Σε αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη, η Κατερίνα εξομολογείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια και απεριόριστο χιούμορ την περιπέτεια υγείας της, τη σχέση της με τη φήμη, την προσπάθειά της για την καριέρα της, τους άνδρες, τη μητέρα της, τα όνειρα για την καινούρια χρονιά.

Σάββατο 26/12, 22:00 “Στα Τραγούδια Λέμε Ναι” στην ΕΡΤ1

Με την ίδια αγάπη για το καλό ελληνικό τραγούδι, η εκπομπή μας προσκαλεί και φέτος σε μουσικά ταξίδια με ξεχωριστούς δημιουργούς και καλλιτέχνες, για να τραγουδήσουμε μαζί μελωδίες και στίχους που όλοι αγαπάμε.
Οι οικοδεσπότες της εκπομπής, η Ναταλία Δραγούμη και ο Μιχάλης Μαρίνος μας παρουσιάζουν ξεχωριστά μουσικά αφιερώματα σε σημαντικούς καλλιτέχνες, με δημοφιλείς καλεσμένους, πλούσιο αρχειακό υλικό και μια ορχήστρα από καταξιωμένους μουσικούς.

Κυριακή 27/12, 20:00 “Συν Γυναιξί” στην ΕΡΤ2

H Ολυμπιονίκης Εβίνα Μάλτση, η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια μπάσκετ όλων των εποχών, η οποία αγωνίστηκε στην Εθνική ομάδα, το WNBA, την Ευρωλίγκα και σε αρκετά πρωταθλήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μιλά για το τί σημαίνει να είσαι πρωταθλήτρια. Η διεθνής αθλήτρια, που έχει γράψει ιστορία συζητά με τον Γιώργο Πυρπασόπουλο για το γυναικείο μπάσκετ, την πορεία της και το χαρακτηρισμό που της έχει δοθεί ως ο «θηλυκός Γκάλης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜέγαρο Μουσικής: Εορταστικό γκαλά με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 26/12, 22:00 “Ο Μεγιστάνας: Η Άνοδος του Αριστοτέλη Ωνάση” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Κατά το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν ο πιο πλούσιος άνδρας του πλανήτη. Μια διεισδυτική ματιά στην προσωπικότητά του, τη σχέση του με τη Μαρία Κάλλας και τον γάμο του με την Τζάκι Κένεντι.

Κυριακή 27/12, 23:00 “Πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στη ζωή της πριγκίπισσας Αλίκης, μητέρας του πρίγκιπα Φίλιππου της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ανδρέα της Ελλάδος, οι οποίοι αποπέμφθηκαν επ’ άπειρον από την Ελλάδα στη διάρκεια της Επανάστασης του 1922.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b