MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Beyoncé δωρίζει 500.000$ σε άτομα που αντιμετωπίζουν έξωση λόγω του Covid-19

Το ίδρυμα της σταρ BeyGOOD, βοηθά ακόμα μια φορά τους πληγέντες της πανδημίας, με μια δωρεά σε όσους βρίσκονται αντιμέτωποι με έξωση.

Monopoli Team

Η Beyonce ανακοίνωσε μία δωρεά ύψους 500.000$ για οικογένειες που αντιμετωπίζουν έξωση, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με μία δήλωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του ιδρύματος BeyGOOD, το κεφάλαιο θα αποτελείται από 5.000$ σε επιχορηγήσεις, τα οποία θα διανεμηθούν σε 100 παραλήπτες στα τέλη Ιανουαρίου. Η διαδικτυακή αίτηση για τις επιχορηγήσεις θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Ιανουαρίου 2021, ενώ ο δεύτερος γύρος αιτήσεων θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ25 ξεκαρδιστικά χριστουγεννιάτικα στιγμιότυπα12.09.2018

Η δήλωση περιγράφει επίσης την κρίση που προκάλεσε η πανδημία στη στέγαση κάποιων ανθρώπων, με αποτέλεσμα πολλοί να αντιμετωπίζουν κατασχέσεις ή εξώσεις. Πολλοί ήταν εκείνοι που έχασαν τη δουλειά τους αυτή την περίοδο, κάτι που οικονομικά επηρέασε και το θέμα της στέγασής τους.

Τον Σεπτέμβριο το ίδρυμα BeyGOOD, είχε ανακοινώσει ότι θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε μικρές επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους ανθρώπους και έχουν επηρεαστεί από τον Covid-19. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που η Beyonce προσέφερε βοήθεια σε ανθρώπους την περίοδο της πανδημίας. Τον Απρίλιο του 2020, δώρισε 6 εκατομμύρια δολάρια για υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ευεξίας σε εργαζόμενους που το είχαν ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Τα Είδαμε Όλα”: Το Netflix αποχαιρετά το 2020 με ένα χιουμοριστικό βίντεο12.09.2018

«Όταν βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία, το ίδρυμα BeyGOOD δημιούργησε ένα σχέδιο για να κάνει τη διαφορά», αναφέρεται σε σχετική του ανακοίνωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BeyGOOD (@beygood)

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b