MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΈΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Χριστούγεννα στο σπίτι: 7 αγαπημένες μας δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ κι εμείς σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας οικογενειακές δραστηριότητες που θα κάνουν τις φετινές γιορτές στο σπίτι πιο ξεχωριστές.

Monopoli Team

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την φετινή γιορτή πιο μοναδική από ποτέ. Είτε γιατι η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη και ψάχνουμε έναν τρόπο να την βελτιώσουμε έστω και τελευταία στιγμή, είτε γιατί όσα αντιμετωπίσαμε φέτος μας δημιούργησαν την ανάγκη να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, το σίγουρο είναι ένα: Τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσουμε ποτέ, γι’ αυτό θα τα αξιοποιήσουμε στο έπακρον.

Έτσι, συγκεντρώνουμε τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε κι εσείς στο σπίτι σας, για να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

#1 Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Ο καλύτερος τρόπος να περάσετε ξένοιαστα και δημιουργικά τον ελεύθερο σας χρόνο αυτά τα Χριστούγεννα είναι να ανακαλύψετε κατασκευές που θα θυμίζουν… τι άλλο; Τα Χριστούγεννα! Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και μπορούν να σας καθοδηγήσουν είναι αμέτρητα, ενώ όταν τα καταφέρετε μπορείτε να γεμίσετε το σπίτι σας με τις δημιουργίες σας. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μικρά προσωπικά δωράκια για φίλους και συγγενείς, τα οποία φυσικά θα δώσετε μετά το lockdown.

#2 Μπαίνουμε στην κουζίνα για τις πιο χριστουγεννιάτικες συνταγές

Μικροί και μεγάλοι μπορείτε να μπείτε στην κουζίνα και δημιουργήστε τις πιο υπέροχες χριστουγεννιάτικες συνταγές! Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, gingerbread σπιτάκια, χριστουγεννιάτικοι κορμοί σοκολάτας αλλά και πιο κλασικές συνταγές, όπως είναι οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, θα γεμίσουν την οικογένεια με χριστουγεννιάτικη χαρά και την κουζίνα σας με χριστουγεννιάτικα αρώματα.

#3 Μαραθώνιος με χριστουγεννιάτικες ταινίες -και όχι μόνο

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, φορέστε τις πιο ζεστές πυτζάμες σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε αμέτρητες σειρές και ταινίες που θα σας βάλουν κατευθείαν στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μπορείτε να διαβάσετε τις δικές μας προτάσεις για τα Χριστούγεννα εδώ. Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε τις ταινίες με σπιτικά ποπ κορν και ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας!

#4 Χριστουγεννιάτικη μουσική

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς όλα εκείνα τα τραγούδια που έρχονται να φέρουν ζεστασιά στην ψυχή μας και να μας ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις; Μπορείτε κι εσείς λοιπόν να φτιάξετε τη δική σας χριστουγεννιάτικη playlist με τραγούδια που αρέσουν σε όλη την οικογένεια, και φυσικά να τραγουδήσετε κάθε στίχο όλοι μαζί. Αν έχετε βαρεθεί τα “κλασικά” χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τότε μην ανησυχείτε, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με “εναλλακτικές” επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα ανανεώσουν την playlist σας12.09.2018

#5 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με βιντεοκλήση

Τι και αν πλέον οι δρόμοι δεν μπορούν να γεμίσουν με παιδικές φωνές που τραγουδούν τα κάλαντα των Χριστουγέννων; Εμείς σας προτείνουμε να κάνετε μία βίντεοκληση και να πείτε τα κάλαντα σε συγγενείς και φίλους από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

#6 Βγάζουμε Φωτογραφίες και ξεφυλλίζουμε παλιά άλμπουμ

Φορέστε τα πιο χριστουγεννιάτικα φούτερ σας, καθίστε κάτω από το στολισμένο δέντρο ή σε οποιαδήποτε άλλη στολισμένη γωνιά του σπιτιού σας και βγάλτε αναμνηστικές φωτογραφίες, για να θυμάστε πάντα τα φετινά Χριστούγεννα. Μετά από την εορταστική αυτή φωτογράφηση μπορείτε να ξεφυλίσσετε παλιά άλμπουμ και να θυμηθείτε ξανά τις αγαπημένες ας αναμνήσεις

#7 Επιτραπέζια παιχνίδια

Αφήσαμε την αγαπημένη μας συνήθεια για το τέλος: Τα επιτραπέζια! Συγκεντρώστε κι εσείς όλη την οικογένεια και περάστε διασκεδαστικές στιγμές γεμάτες γέλιο και αγωνία, παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια στο στολισμένο σπίτι σας. Οι επιλογές είναι αμέτρητες!

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b