MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 19-20/12

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 19-20/12.

Η Βικτόρια Χίσλοπ στην εκπομπή «Συν γυναιξί» της ΕΡΤ2
Η Βικτόρια Χίσλοπ στην εκπομπή «Συν γυναιξί» της ΕΡΤ2
Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 19/12, 19:00 “Οι Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό” στην ΕΡΤ1

Υπόθεση: Κάτω από τον καυτό ήλιο της ερήμου της Συρίας, ο λόρδος Μπόιντον και ο γιος του, Λέναρντ, αναζητούν τον τόπο ταφής της κεφαλής του Ιωάννη του Βαπτιστή. Ο Ηρακλής Πουαρό βρίσκεται στη Συρία για διακοπές και δεν αντιστέκεται στο ενδιαφέρον που του προκαλεί η υπέροχη αυτή ανασκαφή -όμως ένα έγκλημα θα τον αναγκάσει να προσπαθήσει να «ξεθάψει» κάποια οικογενειακά μυστικά, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια και να αποκαλύψει έναν δολοφόνο.

Σάββατο 19/12, 21:00 “Το Δόλωμα” στον ΑΝΤ1

Υπόθεση: Ο Μπάμπης Βαλέρης και ο συνεργάτης του Μάνθος ηγούνται μιας σπείρας απατεώνων, οι οποίοι ειδικεύονται σε χαρτοπαικτικές απάτες. Χρειάζονται στις δραστηριότητές τους μία ωραία γυναίκα ως δόλωμα, έτσι ώστε να προσελκύουν ευκολότερα τα πλούσια θύματά τους. Γι’ αυτό ο Μπάμπης επισκέπτεται ένα καμπαρέ της Τρούμπας, στο οποίο ξεχωρίζει την Καίτη και της προτείνει να συνεργαστούν. Μετά από μερικές επιτυχημένες εξορμήσεις σε διάφορα μέρη, η σπείρα βρίσκεται στην Ρόδο. Εκεί, η Καίτη γνωρίζει τον Μίλτο, ο οποίος εκδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον γι’ αυτήν. Τελικά η σπείρα εξαρθρώνεται, αλλά η Καίτη αφήνεται ελεύθερη και μπορεί να χαρεί τον έρωτά της με τον Μίλτο.

Σάββατο 19/12, 22:00 “Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Μαίρη Πόπινς είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Μπανκς να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Τζακ, έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως – και ζωή – στους δρόμους του Λονδίνου.

Σάββατο 19/12, 23:30 “Άνθρωπος από Ατσάλι” στο STAR

Υπόθεση: Ο πλανήτης Κρύπτον απειλείται με άμεση καταστροφή.  Ο επιστήμονας Τζορ-Ελ και η σύζυγός του Λάρα, αποφασίζουν να σώσουν τον νεογέννητο γιο τους Καλ-Ελ και τον στέλνουν με ένα μικρό διαστημόπλοιο στη Γη. Εξαιτίας της πραγματικής του καταγωγής, ο Κλαρκ έχει υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες αρχικά του δυσκολεύουν τη ζωή αλλά σταδιακά μαθαίνει να τις ελέγχει και να βοηθάει άλλους ανθρώπους, που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο. Ο Τζόναθαν αποκαλύπτει στον έφηβο Κλαρκ ότι είναι εξωγήινος και τον συμβουλεύει να μην χρησιμοποιεί τις δυνάμεις τους δημοσίως καθώς φοβάται ότι η κοινωνία δεν θα τον δεχτεί. Μετά το θάνατο του Τζόναθαν, ο ενήλικος πια Κλαρκ, αποφασίζει να φύγει από την πόλη, που μεγάλωσε. Ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος όμως παραμονεύει για τον Κλαρκ αλλά και όλον τον πλανήτη Γη.

Κυριακή 20/12, 21:00 “Η Θεία Από Το Σικάγο” στο STAR

Υπόθεση: Ένας συνταξιούχος στρατηγός και οικογενειάρχης παλαιών αρχών, ο Χαρίλαος, έχει τέσσερις κόρες. Οι τρεις είναι πλέον κορίτσια της παντρειάς, αλλά με ποιο τρόπο θα βρουν γαμπρό, αφού δεν έχουν ξεμυτίσει ποτέ απ’ το σπίτι χωρίς συνοδεία; Ο Χαρίλαος έχει μια χήρα αδελφή που ζει στο Σικάγο, την οποία σκέφτεται να φέρει στην Ελλάδα, μήπως η εξ Αμερικής συγγενής διευκολύνει τα πράγματα στο να βρεθούν γαμπροί. Η θεία Καλλιόπη έρχεται τελικά στην Αθήνα, και στο σπίτι αλλάζουν άρδην τα πάντα ενώ μπαίνει και σε εφαρμογή ένα διαβολικό σχέδιό της. Απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού, αρχίζουν να ρίχνουν στο πεζοδρόμιο, κατά τη στιγμή της διέλευσης κάποιου άντρα που θα μπορούσε να γίνει γαμπρός, κανάτια γεμάτα νερό, τα οποία φυσικά σπάζοντας κάνουν τους υποψήφιους γαμπρούς μούσκεμα.

Κυριακή 20/12, 22:45 “Ρομπέν Των Δασών ” στο STAR

Υπόθεση: Πριν από 800 χρόνια, σε ένα σκοτεινό δάσος στη μεσαιωνική Αγγλία, ζούσε ένας ήρωας – ένας άνδρας τόσο εξαιρετικός ώστε το όνομα και η ιστορία του έγιναν μύθος. Ήταν ένας περιπετειώδης με ελεύθερο πνεύμα άνδρας, αλλά έδινε την υπόσχεση του σε μία μόνο γυναίκα. Ήταν άφοβος στο πεδίο της μάχης, αλλά επίσης συμπονετικός φίλος. Η περιπέτεια ξεκινά όταν ο Ρομπέν ξεφεύγει από την Ιερουσαλήμ, όπου ήταν αιχμάλωτος από τους μουσουλμάνους με το απίστευτο στυλ του και επιστρέφει από τις Σταυροφορίες στην Αγγλία με τον σύντροφό του Αζίμ Ελ Σιρ Αλ Μπακίρ, για να ανακαλύψει ότι πρέπει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του. Σε αυτό το ταξίδι, ο Ρομπέν γίνεται αρχηγός των παρανόμων, και η μία περιπέτεια συνοδεύει την άλλη, κλέβουν από τους πλούσιους και δίνουν στους φτωχούς.

Κυριακή 20/12, 21:00 “Ψυχρά Κι Ανάποδα” στον ALPHA

Υπόθεση: Η θαρραλέα και ατρόμητη πριγκίπισσα Άννα ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να βρει την Παγωμένη Βασίλισσα, που δεν είναι άλλη από την αποξενωμένη αδελφή της Έλσα. Σκοπός της είναι να λύσει τα μάγια που ταλαιπωρούν το βασίλειο των γονιών τους. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του Κριστόφ, ενός τραχύ νεαρού, που γνωρίζει από τους κινδύνους των χιονισμένων βουνών. Δεν είναι όμως μόνο τα καιρικά φαινόμενα, που πρέπει να αντιμετωπίσουν, αλλά και τα… μαγικά φαινόμενα, που θα εμφανιστούν, για να δυσκολέψουν το ταξίδι τους. Μόνοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι ο Σβεν, ο κατοικίδιος τάρανδος του Κριστόφ, αλλά και ο αισιόδοξος χιονάνθρωπος Όλαφ.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 19/12, 20:00 “Art Week” στην ΕΡΤ2

Σε αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση, η συνέντευξη/πορτραίτο της Ερμονέλα Γιάχο, μίας από τις σπουδαιότερες σοπράνο στην παγκόσμια σκηνή του λυρικού θεάτρου. Η σπάνια Ερμονέλα μοιράζεται στιγμές από τα παιδικά της χρόνια, την αγωνία της για την κατάκτηση της κορυφής, τη μοναξιά της επιτυχίας, την επαφή με το κοινό της, τις σκέψεις της για την πανδημία και τις σκληρές επιταγές της εποχής.

Σάββατο 19/12, 21:00 “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” στο ΣΚΑΙ

Οι παρέες γράφουν ιστορία. Και όταν περνάνε καλά… γράφουν μουσική. Η μεγαλύτερη παρέα φέτος είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας. «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σάββατο 19/12, 22:00 “Στα Τραγούδια Λέμε Ναι” στην ΕΡΤ1

Το σημερινό επεισόδιο της εκπομπής “Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!” με τη Ναταλία Δραγούμη και το Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένο στην ανεπανάληπτη Μελίνα Μερκούρη. Την «απόλυτη» Ελληνίδα, όπως έχει χαρακτηριστεί, στη γυναίκα που ταύτισε το όνομά της με τη δύναμη, το πάθος και τη λάμψη. Η Ρίτα Αντωνοπούλου, με τη θεατρικότητα που διακρίνει τις ερμηνείες της, μας παρουσίασε ένα μέρος από την παράσταση που είχε ετοιμάσει για την Μελίνα.

Κυριακή 20/12, 20:00 “Συν Γυναιξί” στην ΕΡΤ2

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος επισκέπτεται τη βραβευμένη συγγραφέα στην Κρήτη και συνομιλεί μαζί της για την επαγγελματική της πορεία, την οικογένειά της, την Ελλάδα, τις ηρωίδες των βιβλίων της, αλλά και για όσα σημαίνει για εκείνη η απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. «Η μητρότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Όχι βέβαια το μόνο που με ενδιαφέρει. Δεν θα μπορούσα να είχα γράψει ‘Το Νησί’ αν δεν ήμουν μητέρα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν τον ρόλο». Η Βικτόρια Χίσλοπ μιλά επίσης για τη σημασία της μητρότητας, τόσο στη ζωή της, όσο και στα γραπτά της.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 19/12, 22:00 “Θρύλοι της Όπερας: Μαρία Κάλλας” στο COSMOTE TV HISTORY

Η φωνή της μάγεψε το κοινό, ενώ οι όλο ένταση και λυρισμό ερμηνείες της ανανέωσαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις ιταλικές όπερες του 19ου αιώνα. Μια αναδρομή στη ζωή και το έργο της κορυφαίας σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρίας Κάλλας.

Κυριακή 20/12, 22:00 “Οι Ρίζες της Βασιλικής Οικογένειας” στο COSMOTE TV HISTORY

Εξετάζοντας την οικογενειακή καταγωγή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τις γενεαλογικές συνδέσεις των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, από τη Βρετανία και τη Νορβηγία ως την Πορτογαλία και την Ελλάδα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b