MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σκάλα του Μιλάνου: Online εορταστικές εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια

Η Σκάλα του Μιλάνου διοργανώνει, από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021, μια σειρά διαδικτυακών εορταστικών εκδηλώσεων, με συναυλίες για παιδιά, φωνητικά ρεσιτάλ αλλά και masterclass.

Σκάλα του Μιλάνου
Monopoli Team

Η Σκάλα του Μιλάνου (Teatro alla Scala) μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε από την οθόνη του υπολογιστή μας, μια σειρά κονσέρτων και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων, οι οποίες θα μεταδοθούν, διαδικτυακά και δωρεάν, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεάτρου (Facebook, Youtube) και θα είναι διαθέσιμες έως και επτά μέρες μετά την πρώτη προβολή.

Από τις 21 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 6 Ιανουαρίου 2021 θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε φωνητικά ρεσιτάλ, παιδικά κονσέρτα και ειδικά masterclass, βιώνοντας την μαγεία του θεάτρου και των Χριστουγέννων από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των online streaming

Masterclass με τον Manuel Legris | 21 Δεκεμβρίου Σκάλα του Μιλάνου

Παρακολουθήστε την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, στις 21:00 (ώρα Ελλάδος), το δωρεάν διαδικτυακό masterclass, με τον νέο διευθυντή μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, Manuel Legris. Ο Legris μαζί με τους καλλιτέχνες του La Scala Ballet Company θα πραγματοποιήσουν πρόβες του pas de deux από τον «Καρυοθραύστη» του Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Μαζί με τον Manuel Legris, εξαιρετικό ερμηνευτή των αριστουργημάτων του Νουρέγιεφ θα συμμετέχουν στο masterclass οι Martina Arduino, Nicoletta Manni, Virna Toppi, Timofej Andrijashenko, Claudio Coviello, Marco Agostino, Nicola Del Freo, Gaia Andreanò, Agnese di Clemente και Mattia Semperboni.

Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο για παιδιά | 25 Δεκεμβρίου
Σκάλα του Μιλάνου

Eun Sun Kim

Το πρωί των Χριστουγέννων, στις 12:00 (ώρα Ελλάδος), η Σκάλα του Μιλάνου παρουσιάζει το πρώτο από τα διαδικτυακά κονσέρτα για παιδιά, στο οποίο θα περιλαμβάνεται το μουσικό παραμύθι ο «Πέτρος και ο Λύκος» του Ρώσου συνθέτη Σεργκέι Προκόφιεφ πλάι στο «Κοντσέρτο για Κλαρινέτο» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότζαρτ. Την ορχήστρα της La Scalla θα διευθύνει η Eun Sun Kim. Στον ρόλο του αφηγητή θα βρίσκονται οι Giovanni Storti και Giacomo Poretti. Παρουσιάζει ο Nicola Savino.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ωραία Κοιμωμένη, από το μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου στο Christmas Theater Online12.09.2018

Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία | 1 Ιανουαρίου
Σκάλα του Μιλάνου

Gioele Dix

Γιορτάζουμε την Πρωτοχρονιά μαζί με όλη την οικογένεια απολαμβάνοντας ένα εορταστικό κονσέρτο, την 1η Ιανουαρίου 2021, στις 12:00 μ.μ (ώρα Ελλάδος). Η διαδικτυακή αυτή μουσική εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη μουσική σουίτα του Καμίγ Σαιν-Σανς «Το Καρναβάλι των Ζώων», καθώς και την «Μικρή νυχτερινή μουσική» του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότζαρτ. Την ορχήστρα της La Scalla θα διευθύνει η Eun Sun Kim. Αφηγητής ο Gioele Dix, παρουσιαστής ο Nicola Savino.

Φωνητικό Ρεσιτάλ | 4 Ιανουαρίου

Markus Werba

Την Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2021, στις 21:00 (ώρα Ελλάδος), η Σκάλα του Μιλάνου παρουσιάζει ένα διαδικτυακό φωνητικό ρεσιτάλ, με τον βαρύτονο Markus Werba. Ο Werba επιστρέφει στη La Scala, ύστερα από τις πολυάριθμες επιτυχίες του εκεί, για μια βραδιά Lieder, με τη συνοδεία του πιανίστα James Bailieu και έργα του Γερμανού συνθέτη Ρόμπερτ Σούμαν.

Εορταστικό Κονσέρτο για Παιδιά | 6 Ιανουαρίου

La Pina

Η εορταστική περίοδος στη Σκάλα του Μιλάνου κλείνει με το τρίτο και τελευταίο διαδικτυακό κονσέρτο για παιδιά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021, στις 12 μ.μ. (ώρα Ελλάδος). Η διαδικτυακή εκδήλωση, την οποία θα διευθύνει η Eun Sun Kim, θα περιλαμβάνει το μουσικό παραμύθι «Η Ιστορία του Babar» του Γάλλου συνθέτη Φρανσίς Πουλένκ και την «Συμφωνία Νούμερο 29» του Μότσαρτ. Στον ρόλο του αφηγητή θα βρίσκεται η La Pina (Orsola Branzi). Παρουσιαστής ο Nicola Savino

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δωρεάν διαδικτυακές μεταδόσεις της Σκάλας του Μιλάνου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θεάτρου (Facebook, Youtube).

*Οι εκδηλώσεις θα είναι διαθέσιμες για μια περίοδο 7 ημερών μετά την πρώτη προβολή.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b