MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Pantone: Το Ινστιτούτο ανακοίνωσε τα δύο χρώματα που θα επηρεάσουν τις τάσεις του 2021

Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε τα χρώματα της χρονιάς για το 2021, που για πρώτη φορά από το 2016 θα είναι δύο!

Monopoli Team

Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε, όπως κάθε χρόνο, τα δύο χρώματα που θα κυριαρχήσουν σε μόδα και διακόσμηση το 2021! Το ένα είναι μία έντονη απόχρωση του κίτρινου που ονομάζεται «Illuminating (Pantone 13-0647)» και το άλλο ένα απαλό γκρι που ονομάζεται «Ultimate Gray (Pantone 17-5104)».  

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Η διευθύντρια του Pantone Color Institute, Λίτραϊς Έισμαν, περιγράφει τον συνδυασμό των δύο αυτών χρωμάτων, του γκρι και του κίτρινου ως «μήνυμα θετικότητας», προσθέτοντας ότι «αυτός είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που δίνει ψυχικό σθένος και ελπίδα».

Το μήνυμα της Pantone με σκοπό να «χτιστεί» η ελπίδα πάνω σε ισχυρά θεμέλια, έρχεται σε μια εποχή που ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε μία δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2020. Και ενώ οι ελπίδες για ένα νέο, αισιόδοξο ξεκίνημα το 2021 ολοένα και αυξάνονται, υπάρχει ακόμα μια αίσθηση φόβου για το τι μας περιμένει τη νέα χρονιά.

Αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2016 που δύο χρώματα επιλέγονται ως χρώματα της χρονιάς. Τότε πρωταγωνιστές ήταν τα «Dubbed Serenity» και «Rose Quartz», αποχρώσεις του απαλού ροζ και μπλε αντίστοιχα.

Πηγή: bhg.com.au

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕφτά καραντινάτες ιστορίες: Μία θεατρική παράσταση σε ζωντανή μετάδοση από τη Βίλα Ζωγράφου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b