MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Τρίκαλα: Φωταγωγήθηκε το ψηλότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

H πόλη των Τρικάλων φωταγωγήθηκε με το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας.

Πηγή: trikalaonline.gr
Monopoli Team

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (27/11) φωταγωγήθηκε στην κεντρική πλατεία Τρικάλων το ψηλότερο φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ελλάδας. Ο δήμος Τρικκαίων, προσκάλεσε μικρούς και μεγάλους να παρευρεθούν διαδικτυακά φέτος στην εκδήλωση και να παρακολουθήσουν από τα σπίτια τους  τη μαγική αυτή γιορτή των Χριστουγέννων.

Πηγή: madeintrikala.gr

Η πόλη, προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα που έχει επιφέρει η πανδημία, γέμισε με Χριστουγεννιάτικους φωτισμούς, στολίδια, λαμπάκια και μουσική για να σκορπίσει το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα χαράς στους κατοίκους της, μιας και η απαγόρευση μακρινών μετακινήσεων δεν θα επιτρέψει τη συγκέντρωση πολιτών από άλλους νομούς.

Πηγή: trikalaonline.gr

Το δέντρο βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων των Τρικάλων και αποτελεί το υψηλότερο δέντρο της Ελλάδας που φωταγωγείται για τα Χριστούγεννα με ύψος 33 μέτρα. Πολλοί βέβαια είναι εκείνοι που φέτος δεν θα καταφέρουν να φωτογραφηθούν δίπλα στο εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Όπως όμως τονίζει ο δήμαρχος Τρικάλων Δημήτριος Παπαστεργίου, το δέντρο μπορεί να βρίσκεται τόσο μακριά φέτος, αλλά θα είναι κοντά στις καρδιές των ανθρώπων, με πολλή αγάπη από τα Τρίκαλα, για όλη την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓερμανία: Οι χριστουγεννιάτικες αγορές θα λειτουργήσουν φέτος με…drive in12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b