MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Παρασκευή 27Νοεμβρίου.

Monopoli Team

21:00 «Το καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 21: Ο Νώντας εκβιάζει την Στέλλα ότι θα αποκαλύψει την ταυτότητά της. Εκείνη του λέει ότι θα υποκύψει στις ορέξεις του αρκεί να την φέρει σε επαφή με τον Βασίλη, τον άντρα για χάρη του οποίου μπήκε στη φυλακή. Ο Περίανδρος που αρχίζει να αποδέχεται τα συναισθήματά του για την Στέλλα, πηγαίνει να την βρει στο Καφέ αλλά αντί για εκείνη πίσω από την μπάρα αντικρίζει την Χαρά! Η Χαρά έχει γυρίσει στο χωριό γιατί την ειδοποίησε η Σταυρούλα ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη της. Ο Περίανδρος ταράζεται και διχάζεται ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αλλά παράλληλα βρίσκει έναν τρόπο να ξεφορτωθούν τον Νώντα ή αλλιώς «Πεκινουά» μια και καλή!

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 35: Ο Παναγής έντρομος πως ο πατέρας του εγκαταλείπει τον μάταιο τούτο κόσμο, καλεί την Κατερίνα να βοηθήσει. Η Φιλιώ δεν έχει ιδέα τι συνέβη στον Παρασκευά, ενώ παραμένει στο σπίτι της Μάρμως και της σπάει τα νεύρα. Η Χρύσα έχει θυμώσει με τη Μυρτώ, που την αποκάλεσε «βλαχούτσα» και βάζει μπροστά την επιχείρηση «ενηλικίωση Τζώρτζη». Αποφασίζει ότι θα τον απογαλακτίσει ακόμα και με το ζόρι! Ο παπα-Αντρέας με τον Κανέλλο αποφασίζουν πως πρέπει να βοηθήσουν τα εγγόνια και να μην αφήσουν καμιά Βαρβάρα και κανέναν Ηλία να τα εκμεταλλευτούν.

Ο Ασημάκης ξαναχτυπάει με νέο σημείωμα, το οποίο τώρα, όμως, βρίσκει ο Ηλίας. Ο Παρασκευάς, που του λείπει η Φιλιώ, ξεσπάει στους πάντες και τα πάντα, η Βαρβάρα παίρνει μέτρα για το καφενείο που κάνουν την Κική έξαλλη! Η Φιλιώ μαθαίνει ότι ο Παναγής δεν φώναξε την ίδια να κουράρει τον Παρασκευά της, αλλά την Κατερίνα. Σαν να φαίνεται ότι ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινήσει από τον Πλάτανο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑERTFLIX: 21 νέες ξένες σειρές δωρεάν διαθέσιμες στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ12.09.2018

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 52: Ο Δημήτρης λέει στην Λήδα ότι έκλεισε το σπίτι που θα μείνουν, ενώ η Λήδα είναι φανερό πως έχει δεύτερες σκέψεις. Ο Φίλιππος βρίσκεται σε τροχιά χωρισμού με την Αλίκη, η οποία προσπαθεί ακόμα να σώσει τον γάμο τους. Η Νίκη ανέχεται την βίαιη συμπεριφορά του Αντρέα για χάρη του Μάνου και παρακαλεί τον Δήμο να μείνει μακριά της και να την ξεχάσει. Αυτό που δεν γνωρίζει ο Δήμος είναι ότι η Νίκη έχει δεχτεί σοβαρή απειλή από τον Αντρέα και ότι κινδυνεύει ακόμη και ο ίδιος.

Ο Αντώνης, με τη βοήθεια της Νεφέλης, καταλαβαίνει την πλεκτάνη που του έστησαν για να πουλήσει φθηνότερα τη γη του. Η Εύα, ελπίζοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον του Ντίνου, οργανώνει πάρτι στο σπίτι της, με αφορμή τα γενέθλια και την αποφυλάκισή του. Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και, σε μια στιγμή αδυναμίας, θα βρεθεί μεθυσμένη και λιπόθυμη στον πάτο της πισίνας. την ίδια ώρα που ο Φίλιππος και η Λήδα συναντιούνται τυχαία στο μπαρ του Δήμου.

22:00 «Τα Καλύτερα μας Χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 14: Το καλοκαίρι κυλάει, με τον μικρό Άγγελο να βιώνει με θλίψη τον πρώτο του αποχωρισμό. Η Ελπίδα προβάρει τη στολή της αεροσυνοδού και ετοιμάζεται ενθουσιασμένη για το πρώτο της ταξίδι με την Ολυμπιακή. Την ίδια στιγμή, μια γοητευτική κυρία εμφανίζεται στη γειτονιά, γυρεύοντας τον παλιό της έρωτα, έναν αξιωματικό, με το όνομα Νικηφόρος Ορφανός. Η ιστορία της θα φέρει τα πάνω κάτω στη γειτονιά, δίνοντας εξήγηση σε έναν άλλο αποχωρισμό, που ήταν έως τώρα θαμμένος στη σκόνη του παρελθόντος. Καθώς η ημέρα για την αναχώρησή της φτάνει, η Ελπίδα χορεύει ένα βαλς με τον αδελφό της, Αντώνη. Μόνο που το τραγούδι που επιλέγουν για τον χορό δεν είναι και το πιο αναμενόμενο.

ΤΑΙΝΙΕΣ

22:00 «Flight» στο ΟΡΕΝ

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Δράμα

Υπόθεση:  Ένας πιλότος σώζει σχεδόν όλους τους επιβάτες του αεροπλάνου του το οποίο τελικά συντρίβεται, αλλά η έρευνα για το ατύχημα αποκαλύπτει κάτι ανησυχητικό. Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Ναντίν Βελάσκεθ, Ντον Τσίντλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτοί είναι οι 10 πιο περιζήτητοι ηθοποιοί της νέας γενιάς του Χόλιγουντ12.09.2018

23:00 «Πράκτορας από Ατσάλι» στο STAR

Ξένη Ταινία, Παραγωγή: Κίνα/ Χονκ Κονγκ, Φαντασίας

Υπόθεση: Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας παραγωγής Κίνας και Χονγκ Κονγκ 2017. Ένας ειδικός πράκτορας έχει ως αποστολή την προστασία μιας νεαρής γυναίκας, η οποία εμπλέκεται σε ένα πείραμα μακροζωίας, από μια επικίνδυνη εγκληματική συμμορία του υποκόσμου. Αισθάνεται όμως πως ένας βαθύτερος δεσμός τον ενώνει με αυτή τη γυναίκα, σαν να έχουν βρεθεί ξανά σε μια προηγούμενη ζωή. Παίζουν: Τζάκι Τσαν, Σόου Λο, Να Να Ου Γιανγκ.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

Ψυχαγωγική μουσική εκπομπή με την Αθηνά Καμπάκογλου. «Η Αυλή των Χρωμάτων» συνεχίζει το υπέροχο «ταξίδι» της στους δρόμους του πολιτισμού και φιλοδοξεί να ομορφύνει τα βράδια της Παρασκευής. Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει ένα Αφιέρωμα και «αρμενιστή ποιητή» Νίκο Καββαδία».

23:00 «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1

Ενημερωτική εκπομπή με την Έλενα Κατρίτση. Προσωπικές ιστορίες με την υπογραφή των ανθρώπων που τις έζησαν. Πρόκειται για μια 50λεπτη ενημερωτική εκπομπή, τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους, τόσο σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, όσο και σε χώρες του εξωτερικού. Καλεσμένοι η Ναταλία Τσαλίκη και ο Γιάννης Μπέζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτερος Εγώ: Το δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής ανθολογίας έρχεται στην COSMOTE TV12.09.2018

NTOKIMANTEP

23:00 «Απίθανες Πολεμίστριες: Αμαζόνες» στο Cosmote TV History

Γοητευμένοι από το θάρρος και την ικανότητα των γυναικών πολεμιστριών των Σκύθων της Ευρασίας, οι αρχαίοι Έλληνες δημιούργησαν τον μύθο των Αμαζόνων. Πώς ήταν, όμως, στ’ αλήθεια η ζωή μιας γυναίκας πολεμίστριας στις στέπες;

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b