MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Συγκινεί η συνομιλία του Τζέισον Μομόα με έναν 7χρονο θαυμαστή που πάσχει από καρκίνο

Ο μικρός Ντάνι είναι μεγάλος θαυμαστής του Aquaman και μόλις ο Τζέισον Μομόα έμαθε γι’ αυτόν, θέλησε αμέσως να μιλήσει μαζί του μέσω βίντεο κλήσης.

Monopoli Team

Ο Τζέισον Μομόα μόλις έμαθε για έναν 7χρονο θαυμαστή της ταινίας “Aquaman” που πάσχει από καρκίνο, έσπευσε να συνομιλήσει μαζί του μέσω βίντεο κλήσης.

Ο μικρός Ντάνι και η αγάπη του για τον Aquaman

Ο μόλις 7 ετών Ντάνι Σίχαν πάσχει εδώ και 3 χρόνια από μια σπάνια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου που ονομάζεται πινεοβλάστωμα. Όταν κυκλοφόρησε ένα βίντεο του Ντάνι να δέχεται ένα παιχνίδι του Aquaman και να φωνάζει ότι τον αγαπάει, το είδε και ο Μομόα και θέλησε να κάνει έκπληξη στο μικρό αγόρι.

Η βιντεοκλήση

Η βιντεοκλήση

“Είδα το βίντεό του που με έκανε να θέλω να έρθω σε επαφή μαζί του, να τον καλέσω με FaceTime και να περάσουμε λίγη ώρα συζητώντας” δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην βίντεο κλήση αναφέρει στον Ντάνι “ακούω για σένα απ’ όλους μου τους φίλους” κι ο μικρός με μεγάλη χαρά του απαντά “Είμαι τόσο ενθουσιασμένος”. Έπειτα περιγράφει στον ηθοποιό την αγάπη του για τα δελφίνια κι ο Μομόα του προτείνει να οργανώσει ένα ταξίδι για να τα δει κάποια στιγμή σύντομα.

Η δημοσίευση του Τζέισον Μομόα και η δήλωση της μαμάς του Ντάνι

Ο Μομόα ανέβασε στο Ιnstagram του ένα απόσπασμα από την βίντεο κλήση που κατάφεραν να μαγνητοσκοπήσουν οι συνεργάτες του και το πρώτο πράγμα που του είπε ήταν “Γειά σου όμορφο αγόρι”. Επίσης έγραψε “Εάν θέλετε να βοηθήσετε και να διαβάσετε περισσότερα για την ιστορία του και την οικογένειά του, το go fund me του είναι στο IG story μου και θα βάλω και το link στις πληροφορίες μου”. Στη συνέχεια, ζήτησε από την Warner Bros Pictures, παραγωγό της ταινίας “Aquaman”, να δώσει στον Ντάνι μία από τις τρίαινες του σούπερ ήρωα.

Aquaman

Aquaman

Η μαμά του Ντάνι, μέσω της σελίδας στο Facebook που είναι αφιερωμένη στον γιο της, ανταποκρίθηκε στην βίντεο κλήση του Μομόα γράφοντας “Σε ευχαριστώ που έκανες αυτήν την κλήση και που έκανες τον Ντάνι το πιο χαρούμενο μικρό αγόρι που υπάρχει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ: Ο Γουίλ Σμιθ θυμάται την πιο συγκινητική σκηνή σε ένα reunion-επεισόδιο12.09.2018

Ακόμη συνέχισε “Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μοιράστηκαν το βίντεο του Ντάνι και έκαναν το απίθανο – του να γνωρίσει τον υπερήρωά του – εντελώς πιθανό! Η μαμαδίσια καρδιά μου έχει γεμίσει από χαρά, ευγνομωσύνη και αγάπη”.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b