MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ: Ο Γουίλ Σμιθ θυμάται την πιο συγκινητική σκηνή σε ένα reunion-επεισόδιο

Το καστ της σειράς «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» συναντήθηκε ξανά σ’ ένα σπέσιαλ επεισόδιο στο HBO Max, για τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα του.

Το καστ της σειράς "Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ"
Το καστ της σειράς "Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ"
Monopoli Team

Η αγαπημένη “οικογένεια” της σειράς “Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ” βρέθηκε ξανά μαζί, 30 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Για ένα μοναδικό reunion επεισόδιο -χωρίς σενάριο- ο 52χρονος πλέον Γουίλ Σμιθ, που υποδυόταν στην σειρά τον ενθουσιώδη έφηβο Γουίλ από τη Φιλαδέλφεια, συνάντησε ξανά τα μέλη του υπόλοιπου καστ, την Τατιάνα Άλι, την Καρύν Πάρσονς, τον Τζόσεφ Μαρσέλ, την Ντάφνι Μάξουελ Ριντ, τον Αλφόνσο Ριμπέιρο και τον μοναδικό DJ Jazzy Jeff. Κάθισαν στο θρυλικό σαλόνι της σειράς και συζήτησαν για όλα, αποκαλύπτοντας πολλά από τη χρυσή εποχή!

«Αυτοί είναι οι άνθρωποι που με έκαναν τον άντρα που είμαι σήμερα», έγραψε ο Γουίλ Σμιθ στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Ο Τζέιμς Έιβερι και η συγκινητική σκηνή με τον Γουίλ Σμιθ

Αν και τα θέματα συζήτησης ήταν πολλά, δεν γινόταν να μην αναφερθούν στον Τζέιμς Έιβερι, τον «θείο Φιλ» της σειράς, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών το 2014.

Ο Γουίλ Σμιθ φάνηκε να είναι βαθύτατα συγκινημένος όταν μίλησε για εκείνη την τρομερή σκηνή από τη σειρά, όπου ο Γουίλ πέφτει κλαίγοντας στην αγκαλιά του θείου του, όταν τον εγκαταλείπει για ακόμη μια φορά ο πατέρας του.

«Θυμάμαι σε μια από τις αγαπημένες μου και πιο διάσημες σκηνές από τη σειρά, ο Τζέιμς Έιβερι ήταν ένας τεράστιος ηθοποιός που είχε παίξει Σαίξπηρ και εγώ ήμουν ένας μικρός ράπερ από τη Φιλαδέλφεια και ήθελα να τον κάνω να πιστέψει ότι ήμουν καλός », είπε ο Σμιθ κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

«Ήθελα να είναι περήφανος για εμένα… θυμάμαι όταν φτάσαμε σε αυτή τη σκηνή σκεφτόμουν ότι πρέπει να την κάνω όσο πιο τέλεια γίνεται…Τότε έκανα λάθος στην ατάκα που έπρεπε να πω και πανικοβλήθηκα».

Ο Σμιθ αποκάλυψε τότε πως ο Έιβερι πήρε τον έλεγχο της κατάστασης, κοιτώντας τον στα μάτια και λέγοντάς του «Ει, κοίτα με εδώ. Συγκεντρώσου…Πάμε!»

Και ο Σμιθ συνέχισε λέγοντας: «Και πέφτω στην αγκαλιά του στο τέλος της σκηνής, τον κρατώ και με κρατά. Και τα φώτα σβήνουν. Και μου ψιθυρίζει: Αυτό είναι υποκριτική».

Επιπλέον ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν τελείωσε η σκηνή ξέσπασε σε κλάματα. «Είναι λες και κάποιοι άνθρωποι δεν ξέρουν πόσο σε διαμορφώνουν και σε αλλάζουν ως άνθρωπο. Αλλά αυτός το ήξερε», πρόσθεσε.

Δείτε το τρέιλερ από το reunion:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b