MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τετάρτη 25 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 50: Η τυχαία συνάντηση του Δημήτρη και της Λήδας με τον Φίλιππο και την Αλίκη στο μπαρ, είναι μια ευκαιρία να δοκιμαστούν οι αντοχές όλων τους. Τα συναισθήματα δύσκολα κρύβονται, όσο κι αν προσπαθούν όλοι να φανούν φιλικοί και πολιτισμένοι. Ο Δήμος ζηλεύει αλλά και ανησυχεί όσο σκέφτεται την Νίκη δέσμια στα χέρια του Αντρέα. Ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην Αλίκη, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να είναι στη Λήδα. Ο Δημήτρης θα θέσει στην Λήδα ένα τελεσίδικο ερώτημα, απαιτώντας την ειλικρινή απάντησή της.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 33: Η μεγάλη ημέρα των εκλογών έφτασε και τα ξυπνητήρια χτυπάνε από νωρίς στον Πλάτανο. Ο Παρασκευάς ή η Βαρβάρα θα κερδίσει την προεδρία του χωριού; Η μεγαλύτερη εκλογική μάχη που δόθηκε ποτέ! Η Βαρβάρα χρησιμοποιεί όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για μερικές παραπάνω ψήφους, αλλά ο Παρασκευάς έχει έναν κρυμμένο άσσο στο μανίκι του! Όσο το χωριό, τσακώνεται στο εκλογικό κέντρο, η Κατερίνα με τον Παναγή βρίσκουν ευκαιρία να πάνε μια βόλτα στο δάσος, όπου χτυπάει κόκκινο η εpωτική τους διάθεση. Ταυτόχρονα, η Φιλιώ αποφασίζει να ρίξει γέφυρες με τα εγγόνια του Βαγγέλα και με πεσκέσια ανά χείρας τούς κάνει την πρώτη της φιλική επίσκεψη. Μήπως όμως, κάτι έχει ξεχάσει να κάνει σήμερα; Κάτι που θα βάλει σε μπελάδες όλο το χωριό;

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 51: Η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο, δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του, ενώ ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του. Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει. Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφαση τους να παντρευτούν αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί.

Τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας. Η σκέψη του είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Θα κρατήσει το μυστικό της; Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει το Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης; Η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι όμως αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:00 «Αloha» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής Παραγωγής, Ρομαντική

Yπόθεση: Ένας φημισμένος στρατιωτικός εργολάβος επιστρέφει στο χώρο των μεγαλύτερων θριάμβων της σταδιοδρομίας του και επανασυνδέεται με μια παλιά αγάπη, ενώ απροσδόκητα ”ερωτεύεται” το σκληροτράχηλο σκυλί – φύλακα της αεροπορίας που του ανατέθηκε. Πρωταγωνιστούν: Μπράντλεϊ Κούπερ, Έμμα Στόουν, Ρέιτσελ ΜακΆνταμς. Σκηνοθεσία Κάμερον Κρόου.

23:15 «Το Χάρισμα» στο STAR

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Αστυνομικό Θρίλερ

Yπόθεση: Ο βετεράνος πράκτορας του FBI, Τζο Μέριγουεδερ ζητάει τη βοήθεια ενός συνταξιοδοτημένου γιατρού, του Τζον Κλάνσι, για να επιλύσει μια σειρά από μυστηριώδεις δολοφονίες. Οι υπερφυσικές δυνάμεις του Κλάνσι όμως, ο οποίος αγγίζοντας ένα πρόσωπο ή ένα αντικείμενο, βλέπει το παρελθόν και το μέλλον, τον βάζουν στο στόχαστρο του δολοφόνου. Ο serial killer έχει ακριβώς το ίδιο χάρισμα! Ο γιατρός σύντομα θα αντιληφθεί ότι το χάρισμα του δεν είναι αρκετό ενάντια στις δυνάμεις αυτού του στυγερού εγκληματία. Παίζουν: Άντονι Χόπκινς, Κόλιν Φάρελ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν,Άμπι Κόρνις.

ΕΜΠΟΜΠΕΣ

22:00 «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ1

Με καλεσμένους τον Χρήστο Θηβαίο και την Τζώρτζια Κεφαλά συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ με τους οικοδεσπότες Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη να υπόσχονται ότι θα γίνουν η πιο μελωδική συντροφιά της ελληνικής τηλεόρασης.

00:00 «Τάκης Χατζής Direct» στον ALPHA

O Τάκης Χατζής έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με πολιτικούς και ανθρώπους της εξουσίας καθώς και με προσωπικότητες της τέχνης και της κοινωνικής ζωής. Πρόσωπα, που θα χρειαστεί να αποδείξουν ότι αντέχουν τις σκληρές ερωτήσεις αλλά και την κριτική. Ο Τάκης Χατζής υπόσχεται να βάλει φωτιά στα βράδια της Τετάρτης με τις μονομαχίες του.

NTOKIMANTEP

22:00 «Τοπόσημα» στο Cosmote TV

Τα σημαντικότερα κτίσματα της Ελλάδας με γνώμονα την αρχιτεκτονική, αλλά και τη σημασία τους στην ιστορική και κοινωνικοπολιτική πορεία της χώρας, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Τοπόσημα». Στα 8 επεισόδια της σειράς, παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ναυπλίου, που δημιουργήθηκαν λίγο πριν από την απελευθέρωση και τη σύσταση του Νέου Ελληνικού Κράτους και αποτελούν σημείο αναφοράς για πολίτες και επισκέπτες.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b