MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου.

Monopoli Team

22:00 « Τα καλύτερα μας χρόνια» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 11: Στη γειτονιά των Αντωνόπουλων υπάρχει μια γενική ροπή στους τραυματισμούς. Για να αποφευχθούν περαιτέρω «ατυχήματα», ο Μανιάς καλεί τον Στέλιο να ξεκόψει οριστικά τον Αντώνη από την κόρη του. Όμως, το νεαρό ζευγάρι βιώνει, ήδη, τους πρώτους του κραδασμούς, καθώς η Μάρθα, εκπροσωπώντας μια νέα γενιά γυναικών, θέλει να ορίζει το σώμα της. Την ίδια ώρα, ο μικρός Άγγελος λιώνει το σώμα του στη γυμναστική και ονειρεύεται να γίνει το πρότυπο του άντρα της επόμενης δεκαετίας. Θα γίνει Mίστερ Ελλάς! Έτσι θα κερδίσει οριστικά τη Σοφία από τον Άρη, ο οποίος τη διεκδικεί. Αν και μεγαλώνοντας, τον Άγγελο έχουν αρχίσει να τον κυκλώνουν όλο και μεγαλύτεροι πειρασμοί.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 48: Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλυτώσει την Ελένη απ’ τα χέρια του Βόσκαρη και θα ζητήσει τη βοήθεια του Υπουργού Πεσματζή, ο οποίος χρωστάει στην Ελένη τη ζωή της κόρης του και του αρραβωνιαστικού της. Ο Κωνσταντής προσπαθώντας να πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει στο Διαφάνι, την ενημερώνει για τον τραυματισμό της Ελένης. Η Δρόσω με την παρότρυνση και του Τάκη, αποφασίζει να την επισκεφτεί. Το χωριό είναι αναστατωμένο με τη συμπεριφορά του Μιλτιάδη και φοβισμένοι, αποφασίζουν να μιλήσουν στο Λάμπρο για να λάβουν μέτρα. Μια αναπάντεχη επίσκεψη όμως στο σπίτι του Μιλτιάδη, έρχεται για να τον βοηθήσει. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κατηγορούν ανοιχτά τη Μυρσίνη και τον Δούκα ότι εκείνοι έβαλαν το Βόσκαρη να βασανίσει την Ελένη στη φυλακή. Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του. Έχει πει όμως την τελευταία του κουβέντα;

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 29: Την ύστατη στιγμή ο Παρασκευάς κάνει το σωστό και αποτρέπει τη φυγή του γιου του. Ο Παναγής έχει ένα τετ α τετ με την Κατερίνα, στο οποίο ξεκαθαρίζουν την κατάσταση μεταξύ τους, ωστόσο η σχέση τους παραμένει ψυχραμένη. Για έλλειψη πρωτοτυπίας κατηγορεί η Φιλιώ τον Παρασκευά, όταν αποφασίζει ν’ αντιγράψει τον Ηλία και να αποκτήσει κι εκείνος νέο, αθηναϊκό αίμα στον συνδυασμό του… Έτσι προσεγγίζει τον Θοδωρή. Η Χρύσα αποφασίζει να απαλλαγεί από το βάρος στη συνείδησή της και αποκαλύπτει μπροστά σε όλους τον σκοτεινό ρόλο της στη μετάθεση του Παναγή.

Ο Παναγής εκφράζει τον θυμό του με πολύ σκληρά λόγια. Ο παπάς παρακολουθεί από κοντά τον μεσίτη, όταν τον βλέπει να συναντάει τη Μάρμω και υποψιάζεται την ανάμιξή της. Ο Τζώρτζης παίζει ύπουλα και κλέβει τον προεκλογικό λόγο από το λάπτοπ του Θοδωρή. Η Κατερίνα, η οποία έχει δει τους παράνομους υλοτόμους στο δάσος, παρακινεί τον Παναγή να έρθει μαζί της. Θα καταφέρουν να τους εμποδίσουν ή θα πέσουν σε μια ακόμα παγίδα του Λαυρέντη;

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 46: Οι γονείς της Λήδας δεν έχουν μάθει ακόμη την αλήθεια για τη δολοφονία της Αγγελικής. Όταν μάθουν ποιος πραγματικά τη σκότωσε θα ζήσουν έναν πραγματικό εφιάλτη. Το φινάλε, όμως, της ιστορίας δεν έχει γραφτεί ακόμη και θα είναι σοκαριστικό για όλους. Ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει για την μητέρα του για ακόμη μία φορά, ενώ νιώθει μόνος του ξανά αφού η Αλίκη θα βρεθεί απέναντι του και θα τον αμφισβητήσει. Ο Ντίνος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στο σχολείο, ενώ η Εύα του αποκαλύπτει ότι η σχέση της Λένας με τον Πέτρο δεν ήταν απλώς φιλική. Η Νίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο και θα κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να βοηθήσει τον γιο της να βγει από την φυλακή.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 «Τι συνέβη στη Δευτέρα;» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/ Γαλλία/ Ελβετία/ Βρετανία, Φαντασίας

Υπόθεση: Το έτος 2073, ο υπερπληθυσμός και η πείνα έχουν αναγκάσει τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να λάβουν δραστικά μέτρα για την αντιμετώπισή τους, υποχρεώνοντας τις οικογένειες να κάνουν μόνο ένα παιδί. Επτά πανομοιότυπες αδελφές ζουν μία κρυφή ζωή, διαρκώς καταζητούμενες από το Τμήμα Κατανομής Παιδιών, υιοθετώντας μία ταυτότητα: αυτήν της Κάρεν Σέτμαν. Μεγαλωμένες και εκπαιδευμένες από τον παππού τους, ο οποίος τους έδωσε και τα ονόματά τους, – Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή- κάθε κοπέλα μπορεί να βγει στον έξω κόσμο μία φορά την εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την κοινή τους ταυτότητα. Όλα κυλάνε κανονικά, μέχρι που μία μέρα, η Δευτέρα δεν επιστρέφει σπίτι. Παίζουν: Νούμι Ραπάς, Γκλεν Κλόουζ. Γουίλεμ Νταφό, Μαρουάν Κενζάρι, Κρίστιαν Ρούμπεκ, Πολ Σβέρε Χάγκεν. Σκηνοθεσία: Τόμι Βίρκολα.

21:45 «Καθρέφτη Καθρεφτάκι μου» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/Καναδάς, Περιπέτεια

Υπόθεση: Μια Κακιά Βασίλισσα κλέβει τον έλεγχο ενός Βασιλείου και μια εξορισμένη πριγκίπισσα θα ζητήσει βοήθεια από επτά πολυμήχανους επαναστάτες, για να κερδίσει πίσω το Βασίλειο που της ανήκει δικαιωματικά. Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Ρόμπερτς, Λίλι Κόλινς, Άρμι Χάμερ. Σκηνοθεσία: Τάρσεμ Σινγκ.

23:40 «24 Ώρες Προθεσμία» στο STAR

Ξένη Ταινία, Συμπαραγωγή: Αμερική/ Κίνα/ Νότια Αφρική, Φαντασίας

Υπόθεση: Ο Τράβις Κόνραντ, ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιού του. Ένας παλιός του συνάδελφος του κάνει μια δελεαστική πρόταση να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή έναντι μεγάλων οικονομικών αποδοχών. Θα δούλευε για λογαριασμό ενός μυστικού οργανισμού και θα είχε 24 ώρες στη διάθεση του για την ολοκλήρωση της αποστολής. Ο Τράβις θα δεχθεί την πρόταση αλλά λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του θα γίνει αντιληπτός, με αποτέλεσμα να δεχθεί πυρά από την Interpol. Και ενώ πεθαίνει στη βάναυση πυρκαγιά που προκλήθηκε, μία αναγεννητική χειρουργική επέμβαση του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και μια νέα ευκαιρία για λύτρωση. Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ρούτγκερ Χάουερ.

22:00 «Η Οδύσσεια των Επτανήσων» στο Cosmote TV History

«Η Οδύσσεια των Επτανήσων: Από τη Φραγκοκρατία στην Επτάνησο Πολιτεία». Τα Ιόνια νησιά κατελήφθησαν από Φράγκους, Νορμανδούς και το Παπικό κράτος, πολύ πριν από την άλωση της Κωνσταντινούπολης. Μετά την απώλεια των Ιταλικών επαρχιών από την επίθεση Λογκοβάρδων, Νορμανδών και Αράβων, η Βυζαντινή κυριαρχία στην Ιταλία τελείωσε με την άλωση του Μπάρι. Με ορμητήριο το Μπάρι, Νορμανδοί και Φράγκοι δημιουργούν προγεφυρώματα στις Δυτικές Επαρχίες του Βυζαντίου. Την περίοδο αυτή, τα Επτάνησα γνωρίζουν πολλούς κατακτητές μέχρι την άφιξη των Βενετών. Η Βενετική κατοχή, με το διαφορετικό της χαρακτήρα επιτρέπει στα Επτάνησα να διατηρήσουν την Ελληνικότητά τους και την Βυζαντινή τους παράδοση….

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 «Η εποχή των εικόνων» στην ΕΡΤ2

Η «Εποχή των Εικόνων» ξεκινά το νέο κύκλο, με το πρώτο επεισόδιο αφιερωμένο στους ήρωες του 1821, ένα χρόνο πριν την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση. Η Κατερίνα Ζαχαροπούλου μιλάει με τον Κωστή Βελώνη για την έκθεσή του «199» στα σφαγεία της Ύδρας, με τον Γιώργο Τζιρτζιλάκη για την αρχιτεκτονική της μνήμης και την εικαστικό Λυδία Βενιέρη για τους Βυρωνικούς ήρωές της.

23:45 «Και Εγένετο Ελλάς» στο OPEN

Αφιερωματική εκπομπή για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Η πρώτη περίοδος, αφορά στα γεγονότα που οδήγησαν στην Ελληνική Επανάσταση. Η δεύτερη περίοδος αφορά στα γεγονότα, τις μάχες, τις ναυμαχίες, αλλά και στα πρόσωπα της Επανάστασης. Η τρίτη περίοδος αφορά στις προσωπικότητες που από την Επανάσταση μέχρι σήμερα (200 χρόνια μετά), εξέλιξαν, αναμόρφωσαν, τίμησαν και προώθησαν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό στα πέρατα της γης. Κάθε επεισόδιο αφορά και σε μία κατηγορία προσωπικοτήτων (Επιστήμη, Τέχνες, Γράμματα Αθλητισμός, Ευεργέτες, Οικονομία, Πολιτική) και οι προσωπικότητες θα επιλεγούν και με τη συμμετοχή των τηλεθεατών. Παρουσίαση: Γιώργος Σαρρής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b