MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Garden of Light: Ο Charles Sandison σε μια διαδικτυακή ξενάγηση στην ατομική του έκθεση

Μέσω αποκλειστικού βίντεο ο καλλιτέχνης Charles Sandison μάς ξεναγεί στην ατομική του έκθεση «Garden of Light» στην γκαλερί Bernier/Eliades.

Monopoli Team

Ο Charles Sandison δημιουργεί βίντεο προβολές που συνδυάζουν γλώσσα, μορφή, αρχιτεκτονική και κίνηση. Οι βίντεο-εγκαταστάσεις του έχουν παρουσιαστεί σε Ευρώπη, Ασία, Αυστραλία, Νότια Αμερική και ΗΠΑ και πολλά από αυτά περιλαμβάνονται σε μεγάλες μουσειακές και ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Garden of Light: Έκθεση του Charles Sandison στην γκαλερί Bernier/ Eliades12.09.2018

Η ατομική έκθεση του Charles Sandison, «Garden of Light», εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στην γκαλερί Bernier/ Eliades, ωστόσο αυτή την στιγμή είναι σε αναστολή λόγω των έκτακτων μέτρων.

Ο Sandison, στη νέα του έκθεση, δημιουργεί συνυφασμένες προβολές βίντεο και μεγάλες οθόνες που προσκαλούν το κοινό να βυθιστεί στην ψηφιακή λάμψη ενός εναλλακτικού σύμπαντος που αποτελείται από μορφές ζωής, τεχνητής νοημοσύνης.

Λέξεις, αριθμοί, σημεία και σύμβολα περιφέρονται ελεύθερα στους τοίχους. Μερικές φορές συγχωνεύονται εν συντομία για να σχηματίσουν ανθρώπινες φιγούρες, στη συνέχεια εκρήγνυνται σε μια καταιγίδα γραμμάτων και μεταμορφώνονται από το ένα λεξικό στο άλλο.

Ο Sandison συνδυάζει την ικανότητά του να γράφει σύνθετα προγράμματα υπολογιστών με μια σοφή ​​χωρική επιδεξιότητα που απεικονίζει τον κρυφό κόσμο των δεδομένων που μας περιβάλλει. Ο υπολογιστής για τον Sandison λειτουργεί σαν μαντείο.

Δείτε εδώ τον καλλιτέχνη να μιλά για τα έργα της έκθεσης του:

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b