MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

“Sutherland Avenue”: Νέο τραγούδι από την Irene Skylakaki

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της album “Souvenir”, η Irene Skylakaki μας ξαφνιάζει με μια ακόμη κυκλοφορία, το τραγούδι “Sutherland Avenue”.

Monopoli Team

Περίπου ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του νέου της album “Souvenir” τον Νοέμβριο, η Irene Skylakaki μας ξαφνιάζει με μια ακόμη κυκλοφορία. Το 4ο single του album λέγεται “Sutherland Avenue” και μας μιλάει για μια αγάπη που δεν υπάρχει πια.

Μέσα από τους ξεκάθαρους και “ωμούς” στίχους της, η Irene Skylakaki επιστρέφει στο γνώριμο ύφος της σε αντίθεση με την ποιητική προσέγγιση του πρόσφατου single “Dreamy”. Διατηρεί όμως την ρομαντική και αιθέρια ερμηνεία και αισθητική που παρατηρούμε σε όλα τα single που έχουν κυκλοφορήσει από το νέο album.

Στο “Sutherland Avenue” μας καλεί να ταξιδέψουμε μέσα από τις προσωπικές μας εμπειρίες, να νιώσουμε τη λύπη ενός τέλους που γνωρίζαμε νωρίς πως θα έρθει και τη χαρά της νέας αρχής που αυτό σηματοδοτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSouvenir: Ακούστε το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ της Irene Skylakaki12.09.2018

Με το “Sutherland Avenue” δημιουργούμε το δικό μας album αναμνήσεων, ο καθένας μόνος του μέσα από την χαρακτηριστική ερμηνεία της Irene Skylakaki.

Βρείτε το “Sutherland Avenue” διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.

Ακούστε το νέο τραγούδι της Irene Skylakaki:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b