MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLIINE ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων μας προσκαλεί στην online εκδήλωση «Μένουμε Υγιείς- Έγκαιρα & Θετικά Νικάμε τον Καρκίνο του Μαστού».

Monopoli Team

Η Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων με αφορμή τον μήνα Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού μας προσκαλεί στις 29 Οκτωβρίου στις 18:00, στην online εκδήλωση «Μένουμε Υγιείς- Έγκαιρα & Θετικά Νικάμε τον Καρκίνο του Μαστού».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν

Την online εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας, η Μαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων και ο Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας & Διευθυντής Κλινικής Μαστού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».

Ομιλήτριες/Ομιλητές

Ένας από τους ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής. Ακόμη, θα μιλήσει η Σοφία Νικολαΐδου, καθηγήτρια στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συγγραφέας. Τρίτη ομιλήτρια είναι η Calliope, διεθνούς φήμης Ελληνίδα φωτογράφος. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος υγείας και παρουσιάστρια της εκπομπής «Υγεία Πάνω απ’ Όλα» του ΑΝΤ1, Φωτεινή Γεωργίου.

Μετά το τέλος των ομιλιών, το κοινό μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Άλμα Ζωής»: Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια για γυναίκες με εμπειρία καρκίνου μαστού12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την εκδήλωση εδώ.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b