MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΗ

11 διάσημοι μουσικοί με ταλέντο…στη ζωγραφική

Εσείς γνωρίζατε ότι πολλά από τα αστέρια της μουσικής σκηνής που θαυμάζουμε, ξεκίνησαν τη ζωή τους ως μαθητές τέχνης;

Ronnie Wood
Monopoli Team

Πολλά από τα αστέρια της μουσικής σκηνής που θαυμάζουμε, ξεκίνησαν τη ζωή τους ως μαθητές τέχνης. Τα έργα τους εκτίθενται σε γκαλερί και μουσεία σε όλο τον κόσμο, περιλαμβάνονται σε βιβλία τέχνης και συχνά δημοπρατούνται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ορίστε 11 καλλιτεχνές που το αστέρι τους λάμπει και στη ζωγραφική.

9 Portraits, του John Lennon.

John Lennon

Πρωτού γίνει Beatle, ο Lennon είχε στραμμένη την προσοχή του στη ζωγραφική. Ολοκλήρωσε τρία χρόνια στο Λίβερπουλ Art Institute και εγκατέλειψε μια πιθανή επαγγελματική καριέρα για να επικεντρωθεί στη μουσική. Παρ ‘όλα αυτά, συνέχισε να ζωγραφίζει καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ακόμη και λιθογραφίες που προορίζονταν για εκθεσή και πώληση σε γκαλερί.

Ronnie Wood

Ο Ronnie Wood γεννήθηκε σε μια καλλιτεχνική οικογένεια, με τον πατέρα και τους αδελφούς του να σπουδάζουν μουσική ή τέχνη. Ο ίδιος ο Wood φοίτησε στο Ealing College of Art και παρόλο που τον κέρδισε η μουσική, συνέχισε να ζωγραφίζει καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Τα έργα του παρουσιάζουν τακτικά μέλη των Rolling Stones, άλλων μουσικών και διασημοτήτων. Περιστασιακά, υπάρχουν και πιο οικεία πορτρέτα των μελών της οικογένειάς του και της ζωής στο σπίτι. 50 από τα έργα του Wood εκτέθηκαν στην έκθεση “Faces, Time and Places”, στη Broome Street Gallery στη Νέα Υόρκη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b