MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 3 δωρεάν εκδηλώσεις για σήμερα 8 Οκτωβρίου

3 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα 8 Οκτωβρίου 2020 στην Αθήνα.

Monopoli Team

ΑΘΛΗΣΗ

Βασικό μάθημα Mat Pilates στο ΚΠΙΣΝ

Αυτοσυγκέντρωση, έλεγχος αναπνοής, ορθοσωμία, ισορροπία, ευλυγισία και ενδυνάμωση του κέντρου του σώματός μας είναι μερικά από τα οφέλη που αποκομίζουμε από το πρόγραμμα του Pilates. H ήπια έως και μέτριας έντασης άσκηση μάς βοηθάει να αφυπνίσουμε το σώμα και να αναζωογονήσουμε το πνεύμα μας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και να φέρουν το δικό τους στρώμα Pilates.
Πέμπτη 8/10, 18:00 – 19:00
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ΈΚΘΕΣΗ

«Baby One More Time»: Έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην Evripides Art Gallery

Η Evripides Art Gallery παρουσιάζει τη δεύτερη ατομική της έκθεση αφιερωμένη στο έργο της Στέλλας Καπεζάνου. Με την διεισδυτική ματιά ενός σκηνοθέτη και με πηγή έμπνευσης τον άνθρωπο, η εικαστικός παρακολουθεί τις ζωές των ηρώων της και δημιουργεί αλλόκοτους κόσμους κάπου μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, καλώντας τους θεατές να καταλήξουν στη δική τους αντίληψη και ερμηνεία των έργων της.
Πέμπτη 8/10, 11:00 – 20:30
Evripides Art Gallery, Ηρακλείτου 10 & Σκουφά, Κολωνάκι

ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Ξενάγηση στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ως σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο. Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και την χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ. και κάθε Πέμπτη η ξενάγηση πραγματοποιείται στα αγγλικά.
Πέμπτη 8/10, 17:00
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b