MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Sofia Vergara: Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για το 2020

Σύμφωνα με την λίστα του Forbes, η Sofia Vergara είναι η πρώτη πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός για τους τελευταίους 12 μήνες.

Sofia Vergara
Sofia Vergara
Monopoli Team

Το Forbes ανακοίνωσε την φετινή λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς και στην πρώτη θέση βρίσκεται η Sofia Vergara.

Η πρώτη θέση

H ηθοποιός Sofia Vergara πρωταγωνιστεί στην σειρά Modern Family και πλέον είναι και κριτής στο America’s Got Talent. Κέρδισε συνολικά για την προηγούμενη χρονιά 43 εκατομμύρια δολάρια και μετακινήθηκε από την περσινή δεύτερη θέση της λίστας, στην πρώτη. Πήρε για κάθε επεισόδιο της τελευταίας σεζόν της σειράς 500 χιλιάδες δολάρια, ενώ οι υπολογισμοί του Forbes κάνουν λόγο για «τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε σεζόν» για το America’s Got Talent.

Meryl Streep

Meryl Streep

H επίδραση της πανδημίας

Με τις επιδράσεις της πανδημίας στον καλλιτεχνικό τομέα, η φετινή λίστα περιλαμβάνει μισθούς που διαμορφώθηκαν κατά βάση από κέρδη που σχετίζονται περισσότερο με τηλεόραση και με online πλατφόρμες και λιγότερο με ταινίες. Μέχρι και η ηθοποιός Meryl Streep, γνωστή για τις οσκαρικές ερμηνείες της στη μεγάλη οθόνη, βρέθηκε στην πέμπτη θέση της λίστας με κέρδη που έρχονται ως επί το πλήστον από εμφανίσεις στην τηλεόραση ή για ταινίες σε online πλατφόρμες.

Netflix

Netflix

Η ηθοποιός γνωστή για τον ρόλο της ως Wonder Woman, Gal Gadot βρέθηκε στην τρίτη θέση με χρήματα που έβγαλε κατά βάση από την ταινία του Netflix, «Red Notice» και στην όγδοη θέση βρέθηκε η πρωταγωνίστρια του «Grey’s Anatomy», Ellen Pompeo, επιβεβαιώνοντας πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι σειρές και οι πλατφόρμες, όπως το Netflix.

Ολόκληρη η λίστα:
  1. Sofia Vergara ($43 εκατομμύρια)
  2. Angelina Jolie ($35,5 εκατομμύρια)
  3. Gal Gadot ($31,5 εκατομμύρια)
  4. Melissa McCarthy ($25 εκατομμύρια)
  5. Meryl Streep ($24 εκατομμύρια)
  6. Emily Blunt ($22,5 εκατομμύρια)
  7. Nicole Kidman ($22 εκατομμύρια)
  8. Ellen Pompeo ($19 εκατομμύρια)
  9. Elisabeth Moss ($16 εκατομμύρια)
  10. Viola Davis ($15,5 εκατομμύρια)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ14 γυναίκες ηθοποιοί συναντούν τη Μελίνα στη μεγάλη οθόνη12.09.2018

Συνολικά οι γυναίκες ηθοποιοί της Τοπ 10 λίστας του Forbes έβγαλαν 254 εκατομμύρια δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες μέχρι και τον μήνα Ιούνιο. Οι άντρες ηθοποιοί, ωστόσο, τις ξεπέρασαν στο διπλάσιο ποσό των 550 εκατομμυρίων δολαρίων με πρώτο τον Dwayne Johnson με 87,5 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Τhe Jakarta Post

Περισσότερα από TOP 10
VIMA_WEB3b