MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

«No Time To Die»: Νέα αναβολή για την ταινία του Τζέιμς Μποντ

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με τίτλο «No Time To Die», αναβάλλεται και πάλι εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού.

Monopoli Team

Η κυκλοφορία νέας ταινίας αναβάλλεται

Η κυκλοφορία της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» αναβάλλεται πάλι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι παραγωγοί των MGM, Universal και Bond, Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ανακοίνωσαν στο Twitter, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ότι η κυκλοφορία του «No Time To Die», της 25ης ταινίας της σειράς Τζέιμς Μποντ, θα καθυστερήσει έως τις 2 Απριλίου 2021.

«Κατανοούμε ότι η καθυστέρηση είναι απογοητευτική για τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die τον επόμενο χρόνο», αναφέρουν.

Αρχικά η ταινία θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο του 2020. Αναβλήθηκε για τις 12 Νοεμβρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο και για τις 20 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Ήταν μια από τις πρώτες ταινίες του Χόλυγουντ που ανέβαλλαν την κυκλοφορία τους, πριν οι κινηματογράφοι των ΗΠΑ βάλουν λουκέτο στα μέσα Μαρτίου, λόγω της πανδημίας.

Ενώ η ταινία θα έχει μια πιο άμεση σύνδεση με την προηγούμενη ταινία του 2017 «Spectre» λόγω της επιστροφής του Blofeld (Christoph Waltz) και της Madeleine Swann (Léa Seydoux), φαίνεται ότι το «No Time to Die» θα κλείσει οριστικά τον κύκλο του Μποντ του Craig.

Σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga πρωταγωνιστούν οι Daniel Craig στο ρόλο του 007, Rami Malek, Lashana Lynch και Ana de Armas.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTom Hardy: Θα ειναι τελικά ο επομενος James Bond;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b