MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ΒΙΚΟΣ στηρίζει τις δομές υγείας εν μέσω πανδημίας

H Βίκος στηρίζει όλες τις δομές υγείας στην χώρα στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του covid 19.

Βίκος
Βίκος
Monopoli Team

H Βίκος A.E, τηρώντας την υπόσχεσή της, με συνέπεια συνεχίζει να στηρίζει τις δομές υγείας της χώρας μας παραμένοντας στο πλευρό των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορωνοϊό.

Η εταιρεία με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς, της αλληλεγγύης και της υπευθυνότητας που διαχρονικά τη χαρακτηρίζει συνεχίζει να προσφέρει τα προϊόντα της εταιρείας, Φυσικό Μεταλλικό Νερό, και Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά, για τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει συμβάλλοντας στον καθημερινό αγώνα του ιατρικού προσωπικού αλλά και των συνανθρώπων μας που νοσηλεύονται στις ειδικές μονάδες.

Βίκος

Βίκος

Η Βίκος Α.Ε, για όσο διάστημα απαιτούν οι έκτακτες συνθήκες, θα ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των νοσοκομείων αναφοράς που θα προκύπτουν, ευελπιστώντας πως θα βγούμε από τη δοκιμασία αυτή που αντιμετωπίζουμε δυνατότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι.

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Βίκος Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική και ξένη αγορά.

Βίκος

Βίκος

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65.800m2, σε μια έκταση 223 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ ΒΙΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου12.09.2018

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια. Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b