MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
22
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Η ΒΙΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου

Η ΒΙΚΟΣ μετουσιώνει το πάθος της για πολιτισμό σε απτές πράξεις και συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., συνεπής αρωγός του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού
Η ΒΙΚΟΣ προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό νερό κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.
Monopoli Team

Η ΒΙΚΟΣ υποστηρικτής στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., συνεπής αρωγός του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού από το ξεκίνημά της μέχρι και σήμερα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, ενός από τους σημαντικότερους και πιο διαπρεπείς πολιτιστικούς θεσμούς της Ελλάδος.

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, φέτος με υπότιτλο «Υποσύνολο – Fragment», θέλει να μας υπενθυμίσει ότι η Τέχνη είναι αναγκαία, αλλά και ολοκληρωμένη, μόνο όταν στους κόλπους της ζουν και δημιουργούν όλοι οι καλλιτέχνες.

Έως τις 15 Αυγούστου αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν κορυφαίες Ελληνικές παραγωγές μουσικής, θεάτρου και όπερας, με διπλές παραστάσεις, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και στα Αρχαία Θέατρα της Επιδαύρου.

Υιοθετώντας το αίσθημα ευθύνης του θεσμού, η εταιρεία μετουσιώνει το πάθος της για πολιτισμό σε απτές πράξεις και προσφέρει Φυσικό Μεταλλικό νερό Βίκος κατά την είσοδο των θεατών στα αρχαία θέατρα.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μετουσιώνει το πάθος της για πολιτισμό σε απτές πράξεις

Η ΒΙΚΟΣ στηρίζει έμπρακτα τον πολιτισμό.

Η δέσμευση της ΒΙΚΟΣ προς τις Τέχνες και τον Πολιτισμό ξεκινάει στηρίζοντας το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και συνεχίζεται με το ίδιο αμείωτο πάθος καθώς αποτελεί το πρώτο Εταιρικό Μέλος του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», που συμβάλλει στην ανάδειξη αρχαίων θεάτρων και τον σχεδιασμό καινοτόμων ολιστικών προγραμμάτων πολιτιστικού τουρισμού. Ακόμα στηρίζει εμπράκτως το 4ο Φεστιβάλ Δωδώνης που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης και σε επιλεγμένα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

Πιστή στις αξίες και τη φιλοσοφία της, η εταιρεία συμμετέχει εμπράκτως στη στήριξη, προβολή και ενίσχυση των πολιτιστικών, καλλιτεχνικών και επιστημονικών εκδηλώσεων της Χώρας μας και με το δικό της τρόπο συμβάλλει ώστε να διατηρηθεί ουσιαστική και αναλλοίωτη η επαφή όλων μας με τις Τέχνες.

Ηρώδειο, Φωτογραφία: Θωμάς Δασκαλάκης

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών.

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 65.800 m2, σε μια έκταση 223 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, χρησιμοποιεί 30 γραμμές παραγωγής και λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή: Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ και χρησιμοποιούν χυμό από ελληνικά φρούτα.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b