MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ

Free City: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου

10 προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα, για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου.

Μελίνα Κανά
Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

«Μετασεισμική Ακολουθία ή Πως την κάνουν οι Κινέζοι» στο Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Από την Ομάδα Θεάτρου Άνω Λιοσίων «Υπερφωτισμένοι». Στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού στις Αχαρνές». Φιλική συμμετοχή μέσω ήχου η Ελένη Γερασιμίδου.
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 21:00
Δημοτικό Αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης
Είσοδος ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων 2102478505 / 6936013476)

Ελένη Γερασιμίδου

13ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου – Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης

Συμμετέχουν οι Δήμοι: Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Διονύσου, Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Από 8 έως 13 Σεπτεμβρίου, 20:30
Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης
Είσοδος ελεύθερη

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 12/9/20 Θεατρική ομάδα δημοτικής βιβλιοθήκης Διονύσου Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το Μεγάλο μας Τσίρκο»
• 13/9/20 Θεατρική ομάδα Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (διασκευή διηγημάτων του Άντον Τσέχωφ) «O Τσέχωφ σε…οκτώ σφηνάκια»

Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου- Δήμος Μοσχάτου

Συμμετέχουν οι Δήμοι: Αγίου Δημητρίου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Διονύσου, Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Από τη 1 έως 13 Σεπτεμβρίου, 20:30
Δημοτικός κινηματογράφος Νέα Μασκώτ
Είσοδος ελεύθερη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 12/9/20 Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (παιδική παράσταση) (διασκευή της Βατραχομυομαχίας του Ομήρου), «Βατραχοποντικοπόλεμος»
• 13/9/20 Θεατρικό εργαστήρι Δήμου Μοσχάτου Ταύρου (παιδική παράσταση) (διασκευή της Βατραχομυομαχίας του Ομήρου), «Βατραχοποντικοπόλεμος»

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Τα καλύτερα…» στον Άγιο Δημήτριο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται στον Άγιο Δημήτριο, ερμηνεύοντας μεγάλα τραγούδια κορυφαίων δημιουργών. Μαζί με την προσωπική διαδρομή του, καταθέσεις που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν χάρις στο μέταλλο της φωνής του, την αλήθειά του καθώς και την βαθιά σχέση επικοινωνίας που έχει με τον κόσμο.
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 21:00
Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου
Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση.
Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό, από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 – Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 9:00 – 15:00 – Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους.
Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου.
Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου.

Γιώργος Μαργαρίτης

Η Μελίνα Κανά στην Κηφισιά

Η αισθαντική ερμηνεύτρια Μελίνα έχει δώσει παλμό και κατεύθυνση στο ελληνικό τραγούδι. Τραγούδια που την ανέδειξαν και που συνθέτουν το soundtrack μιας ξεχωριστής ζωής και πορείας. Συνθέσεις των Άκη Πάνου, Απόστολου Καλδάρα, Γιώργου Ζαμπέτα, Γιάννη Σπανού, Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα που έγραψαν ιστορία.
Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, 20:30
Πλατεία 28ης Οκτωβρίου
Είσοδος ελεύθερη.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις από Τετάρτη 26/8 ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα. 

Μελίνα Κανά

Ο Φοίβος Δεληβοριάς στον Άγιο Δημήτριο

Ο Φοίβος Δεληβοριάς μαζί με τους συνεργάτες του, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα, τον Σωτήρη Ντούβα στα τύμπανα, τον YoelSotoστο μπάσο, τον Κώστα Παντέλη στις κιθάρες και τη Νεφέλη Φασούλη στο τραγούδι, φτιάχνει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ.
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 20:30
Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου
Είσοδος ελεύθερη με πρόσκληση
Οι προσκλήσεις θα διατίθενται στο κοινό, από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών (Αγίου Βασιλείου 83 – Δευτέρα έως Παρασκευή – Ώρες 9:00 – 15:00 – Τηλ.: 2109752030), από τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, και μέχρι εξάντλησής τους
Για την παραλαβή των προσκλήσεων θα ήταν επιθυμητή η προσφορά δύο τουλάχιστον βασικών ειδών τροφίμων μακράς διάρκειας ή φαρμάκων ή σχολικών ειδών ή ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου – Συσσιτίου – Φαρμακείου

Εφόσον υπάρξουν αδιάθετες προσκλήσεις, θα διατίθενται μισή ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εκδήλωσης στην είσοδο του Δημοτικού Σταδίου

Μουσική βραδιά με τους Κωστή Χρήστου, Μαρία Κατινάρη και Γιάννη Θωμόπουλο

Ένα ταξίδι στο εντεχνολαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι. Σημαντικές εκτελέσεις που σημάδεψαν μια ολάκερη εποχή και παραμένουν αυθεντικές και λατρεμένες ως σήμερα, ζωντανεύουν μελωδικά ο ερμηνευτής Κωστής Χρήστου, η εκφραστική φωνή της Μαρίας Κατινάρη και ο Γιάννης Θωμόπουλος.
Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, 20:30
Πλατεία Αδάμων
Είσοδος ελεύθερη.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις από Τετάρτη 26/8 ώρες 10:00 – 14:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), στο τηλέφωνο 210 8080527. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα.

ΑΘΛΗΣΗ

Petanque στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα άθλημα ψυχικής ευεξίας, κοινωνικής συνοχής και παράλληλα, ένα παιχνίδι τεχνικής ακρίβειας, συντονισμού, συγκέντρωσης και αυτοπεποίθησης σε ανοικτό χώρο. Οι αγωνιζόμενοι, ένας εναντίον ενός ή σε ομάδες, προσπαθούν να προσεγγίσουν το στόχο, πετώντας σιδερένιες μπάλες. Για παιδιά 9 ετών & τους/τις συνοδούς τους και για ενήλικες. Έως 6 ζευγάρια των δύο παικτών, ανά 30′. Για τα παιδιά είναι απαραίτητη η συμμετοχή συνοδού.
Από 6 έως 27 Σεπτεμβρίου
Κυριακή 06, 13, 20, 27/09: 18.00-20.00
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

ΣΙΝΕΜΑ

Πρόγραμμα Κινηματογραφικών προβολών στο Άλσος Περιστερίου

Σεπτέμβριος 2020: Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μουσικές ανάσες, αισιοδοξίας και χαράς» στο Άλσος Περιστερίου.
Από 1 έως 20 Σεπτεμβρίου, 20:30
Άλσος Δήμου Περιστερίου
Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση
Για το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Ennio Morricone

Αφιέρωμα στον Ennio Morricone στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα υποδεχθεί το φθινόπωρο με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Μαέστρο Ennio Morricone που έφυγε τον περασμένο Ιούλιο. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει προβολές ταινιών για τις οποίες είχε γράψει μουσική ο σπουδαίος Ιταλός συνθέτης και μία συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (ΚΟΑ) υπό τη διεύθυνση του διακεκριμένου αρχιμουσικού Άντριαν Πραμπάβα.
Από 8 έως 13 Σεπτεμβρίου, 20:30
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Είσοδος ελεύθερη
Για το πρόγραμμα εδώ

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b