MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Δύο άντρες μηνύουν τον Κέβιν Σπέισι για σεξουαλική κακοποίηση

Δύο άντρες κατέθεσαν μήνυση κατά του ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, κατηγορώντας τον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβοι την δεκαετία του ’80.

Κέβιν Σπέισι
Κέβιν Σπέισι
Monopoli Team

Ο ηθοποιός Άντονι Ραππ και ένας ανώνυμος άνδρας κατέθεσαν την Τετάρτη μήνυση κατά του ηθοποιού Κέβιν Σπέισι, κατηγορώντας των για σεξουαλική κακοποίηση την δεκαετία του ‘8ο, όταν ήταν έφηβοι.

Ο Ραππ, που έχει πρωταγωνιστήσει στο Broadway και σε τηλεοπτική σειρά για το Star Trek, μίλησε για πρώτη φορά για την εμπειρία του με τον ηθοποιό το 2017, εμπνέοντας κι άλλους να πουν την ιστορία τους με τον Σπέισι.

Με όλο και περισσότερες κατηγορίες να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας, η καριέρα του Οσκαρικού ηθοποιού έλαβε ξαφνικό τέλος, με το House of Cards -την σειρά όπου πρωταγωνιστούσε τότε, να αποστασιοποείται από εκείνον.

Στη μήνυση, ο Ραππ κατηγορεί τον ηθοποιό για όλα όσα είχε δηλώσει και στην αρχική κατηγορία του το 2017. Ισχυρίζεται ότι ο κατά 13 χρόνια μεγαλύτερός του Σπέισι, τον είχε αποπλανήσει σε ένα πάρτι και είχε επιχειρήσει να τον κακοποιήσει σεξουαλικά, όταν ο Ραππ ήταν μόλις 14 ετών.

Όταν ο Ραππ είχε κάνει την πρώτη του κατηγορία, ο Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει σε επίσημη ανακοίνωση ότι δεν θυμόταν το περιστατικό, αλλά ζητά συγγνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHouse of Cards: Η Κυρία Πρόεδρος έχει τον λόγο…12.09.2018

Ο άλλος άνδρας, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, δήλωσε ότι είχε γνωρίσει τον Σπέισι ως έφηβος, ενώ έκανε μαθήματα υποκριτικής. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Σπέισι τον είχε προσκαλέσει σπίτι του, όπου είχε επιχειρήσει να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b