MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
01
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
  ΦΕΣΤΙΒΆΛ

  Πικ Νικ Urban Festival 2020: Μουσική, ταινίες και πικ νικ στη Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

  Για τέσσερις ημέρες και για ακόμη μια χρονιά, η Ρωμαϊκή Αγορά στη Θεσσαλονίκη θα γεμίσει με μουσική, προβολές ταινιών και φυσικά πικ νικ!

  Monopoli Team

  9 χρόνια μετά από το πρώτο Πικ Νικ Urban Festival ανανεώνουμε το πιο ξεχωριστό ραντεβού της πόλης στις 27,28, 29 και 30 Αυγούστου. Πικ Νικ, Σινεμά και Μουσική σε έναν από τους ομορφότερους και σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους, λίγο πιο πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους, στη Ρωμαϊκή Αγορά.

  Σε μια δύσκολη και παράξενη χρονιά για όλους, το ετήσιο ραντεβού της πόλης για Πικ Νικ στη Ρωμαϊκή Αγορά είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και αποτελεί σίγουρα το ιδανικότερο κλείσιμο του καλοκαιριού.

  Στόχος του ΠΙΚ-ΝΙΚ Urban Festival από το ξεκίνημά του ήταν να επαναπροσδιορίσει τη σχέση των σύγχρονων πόλεων και των κατοίκων τους, με τους αρχαιολογικούς χώρους του αστικού ιστού. Στα χρόνια που ακολούθησαν, όχι μόνο εξελίχθηκε σε σημείο αναφοράς της πολιτιστικής ζωής της Θεσσαλονίκης αλλά έθεσε το ερώτημα της ενεργοποίησης αρχαιολογικών χώρων σε όλη την Ελλάδα.

  Φέτος το φεστιβάλ προσθέτει δύο επιπλέον στόχους, τη στήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής, που έχει πληγεί σε μέγιστο βαθμό στη συνθήκη που διανύουμε, και την ασφάλεια όλων μας στο πλαίσιο της οικείας καθημερινότητας. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη πρόθεση το πρόγραμμά της φετινής διοργάνωσης διαμορφώνεται αποκλειστικά από εγχώριες παραγωγές τόσο στον κινηματογραφικό του τμήμα, στις μεγάλες και μικρού μήκους ταινιών, όσο και στο μουσικό.

  Την ίδια στιγμή με απόλυτο αίσθημα ευθύνης θέτει ως σκοπό την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών όσο και των συνεργατών του, διατηρώντας τις μέγιστες δυνατές, μόνον όμως χωροταξικές αποστάσεις, μεταξύ των θεατών, κάνοντας για πρώτη φορά χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου, προωθώντας τη χρήση συστήματος pos και τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες ασφάλειας αλλά και δημιουργώντας ειδικά σημεία θέσεων, αξιοποιώντας τα φυσικά χαρακτηριστικά του υπέροχου χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς, για τις παρέες και τις οικογένειες, που για ακόμα μια χρονιά θα έρθουν να χαιρετήσουν το καλοκαίρι με τον πιο γλυκό τρόπο.

  Με την υπόσχεση για ένα αισιόδοξο καλωσόρισμα φθινοπώρου!

  Έτσι, όλοι οι πιστοί κι οι νέοι “πικ νίκερς” θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα νέα δεδομένα, και να είναι έτοιμοι να κλείσουν εγκαίρως τα σημεία τους στον χώρο μέσω της πλατφόρμας Viva!

  Τέλος τα ψέματα λοιπόν, το Πικ Νικ Urban Festival 2020 είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε και μας υπόσχεται τέσσερις ημέρες γεμάτες με σημαντικές ταινίες σε άμεση σύνδεση με ένα συγκλονιστικό μουσικό πρόγραμμα!

  Αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  ΠΙΚ-ΝΙΚ 2020

  27-30  Αυγούστου

  Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης

  www.urbanpicnic.gr

  Facebook Event: https://www.facebook.com/events/205559934083764/

  Περισσότερα από Φεστιβάλ
  Sparkling city: Aυτό το Φθινόπωρο δες την πόλη μ’ άλλα μάτια
  Για να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα στο email σας
  προτάσεις και προσκλήσεις από το Monopoli.gr
  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  Αλλαγή μεγέθους γραμμάτων
  Επιλογή contrast