MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

«Rodham»: Η ζωή της Χίλαρι Κλίντον γίνεται τηλεοπτική σειρά

Το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu ετοιμάζει σειρά, που θα περιγράφει πως θα ήταν η ζωή της Χίλαρι Ρόνταμ, αν δεν είχε παντρευτεί τον Μπιλ Κλίντον.

Monopoli Team

Το τηλεοπτικό δίκτυο Hulu (The Handmaid’s Tale) απέκτησε τα δικαιώματα για το βιβλίο της Κέρτις Στίντεφελντ, «Rodham», το οποίο λαμβάνει χώρα σε έναν εναλλακτικό κόσμο στον οποίο η Χίλαρι Ρόνταμ, δεν παντρεύτηκε ποτέ τον Μπιλ Κλίντον.

Η σειρά περιγράφει την ιστορία μιας φιλόδοξης νεαρής γυναίκας, που αναπτύσσει το εξαιρετικό της μυαλό στο τελευταίο μέρος του 20ού αιώνα και κινείται στα πλαίσια του ιδεαλισμού και του κυνισμού.

Το βιβλίο «Rodham» δημοσιεύθηκε αρχικά τον Μάιο και έγινε μπεστ σέλερ των New York Times.

Η ιστορία ξεκινά το 1971 με μια νεαρή Χίλαρι γεμάτη υποσχέσεις. Η πρώτη εμφάνιση γίνεται με μία ομιλία στο Wellesley, και το περιοδικό Life την ανακηρύττει ως ανερχόμενη ακτιβίστρια. Παρακολουθεί μαθήματα στο Yale Law School και συμμετέχει ενεργά στο γυναικείο κίνημα. Εκεί γνωρίζει τον Μπιλ Κλίντον, συμφοιτητή της στη Νομική, τον ερωτεύεται, όμως οι δυο τους χωρίζουν, ακολουθώντας ο καθένας, διαφορές καριέρες και ζωές.

Η Sarah Treem (The Affair, House of Cards) ανέλαβε το σενάριο και την εκτελεστική παραγωγή της σειράς. Ο εκτελεστικός παραγωγός του «The Handmaid’s Tale», Warren Littlefield θα είναι παραγωγός στη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ σκηνοθέτης του «La La Land» κυκλοφόρησε ταινία μικρού μήκους, γυρισμένη με iPhone12.09.2018

Η σειρά είναι το δεύτερο έργο της Hulu, που θα επικεντρώνεται στη Χίλαρι Κλίντον, μετά τη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Hillary», τον Μάρτιο. Αυτή η σειρά κατέγραφε την προεδρική της εκστρατεία το 2016, απέναντι από τον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ερευνά επίσης γεγονότα από το παρελθόν της που διαμόρφωσαν τη ζωή της.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b