MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

City Drive-In στο Ο.Α.Κ.Α.: Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις του Αυγούστου

Ακυρώθηκαν λόγω κορονοϊού οι Οpen Air εκδηλώσεις στο Ο.Α.Κ.Α. για τον Αύγουστο και οι διοργανωτές ανανεώνουν το ραντεβού για Σεπτέμβρη.

Monopoli Team

Mε αίσθημα ευθύνης και επιδεικνύοντας ευαισθησία στις συστάσεις των αρμοδίων φορέων (ΕΟΔΥ και αστυνομίας) το Cinema Alive ανακοίνωσε εκτάκτως από τα επίσημα κανάλια του (ιστοσελίδα & social media) την αναβολή της προγραμματισμένης  συναυλίας 80’s party με τους Κώστα Μπίγαλη, Πωλίνα και Μαντώ που ήταν προγραμματισμένη για τις 3/8 στο Ο.Α.Κ.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCity Drive-in στο Ο.Α.Κ.Α: Πανσέληνος με stand up comedy, live συναυλίες και disco πάρτι12.09.2018

Ως παραγωγή όλο το δίμηνο της λειτουργίας έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ακολουθούμε πιστά τα πρωτόκολλα ασφαλείας της Πολιτικής Προστασίας, οπότε η αναβολή της συγκεκριμένης συναυλίας έγινε με αποκλειστικό γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των καλλιτεχνών. Με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γενικότερο κλίμα της ολοένα αυξανόμενης διάδοσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, και ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου υγείας για την ανάγκη αποφυγής κοντινών επαφών, η διοργάνωση συμβάλλει στην πρόληψη τυχόν διάδοσης του.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τον Σεπτέμβρη μετά το ήδη προγραμματισμένο καλοκαιρινό διάλειμμα.

Τα εισιτήρια για τη συναυλία που αναβάλλεται ισχύουν κανονικά για την επόμενη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας (ιστοσελίδα & social media) του Cinema Alive. Μείνετε συντονισμένοι.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b