MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Πότε επιστρέφουν τελικά τα «Φιλαράκια»; Ο David Schwimmer απαντά

Ο David Schwimmer, ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Ρος από τα «Φιλαράκια», αναφέρει ότι χωρίς αμφιβολία το reunion θα πραγματοποιηθεί, παρά τις καθυστερήσεις λόγω του κορονοϊού.

Monopoli Team

Καθώς πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι τελικά δε θα πραγματοποιηθεί το πολυαναμενόμενο reunion, ο David Schwimmer ρωτήθηκε σχετικά με αυτό: «Αναμφίβολα το reunion των Friends θα γίνει».

Επίσης ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχουμε επεξεργαστεί πολλά από τα δημιουργικά σημεία του έργου». Η διαφορά, όπως ανέφερε ο ίδιος, θα είναι ότι η επιστροφή αυτή δεν θα βασίζεται σε κάποιο σενάριο αλλά θα έχει πολλά «αστεία σημεία – έκπληξη».

Ωστόσο ο Schwimmer αγνόησε τις τρέχουσες επιπτώσεις της πανδημίας στο πρόγραμμα παραγωγής. «Η πραγματική ερώτηση είναι το πότε (θα γίνουν τα γυρίσματα)», τόνισε προσθέτοντας «Ακόμα προσπαθούμε να το απαντήσουμε αυτό, γιατί θέλουμε να το κάνουμε όταν αυτό είναι ασφαλές για όλους να γίνει».

Τέλος επιβεβαίωσε ότι και τα έξι μέλη του αρχικού καστ θα συμμετέχουν και γι’ αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία.

Reunion Friends: θα συμμετέχουν και τα έξι μέλοι του αρχικού καστ

Το reunion ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί αρχικά τον Μάιο του 2020, με την έναρξη του HBO Max, όμως η πανδημία του κορονοϊού σταμάτησε τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ενώ πιθανές ημερομηνίες γυρισμάτων και προβολής έχουν διαρρεύσει, δεν έχει γίνει επίσημη επιβεβαίωση μέχρι στιγμής.

Δείτε το βίντεο με τον David Schwimmer να μιλά για το πολυαναμενόμενο reunion της παρέας των Friends:

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b