MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώην γυναίκα του Έλτον Τζον τον μηνύει για την κυκλοφορία της βιογραφικής ταινίας «Rocketman»

Η πρώην σύζυγος του Έλτον Τζον, Renate Blauel, ζητά αποζημίωση 3 εκατομμυρίων λιρών, ισχυριζόμενη ότι ο τραγουδιστής παραβίασε τους όρους της συμφωνίας του διαζυγίου τους.

Monopoli Team

Η πρώην σύζυγος του Έλτον Τζον, Renate Blauel, ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών (3,8 εκατομμύρια δολάρια), ισχυριζόμενη ότι ο τραγουδιστής παραβίασε τους όρους της συμφωνίας διαζυγίου τους.

Η Blauel, ήταν παντρεμένη με τον σταρ για τέσσερα χρόνια στη δεκαετία του 1980, και του κάνει μήνυση για μέρη του βιβλίου απομνημονευμάτων του, «Me», καθώς και για τη βιογραφική ταινία «Rocketman», που κυκλοφόρησε το 2019.

«Rocketman»

Ο λόγος που του έκανε μήνυση

Η Blauel ισχυρίζεται ότι τόσο το βιβλίο, όσο και η ταινία, αποκάλυψαν λεπτομέρειες του γάμου τους, οι οποίες παραβίασαν μια συμφωνία που συνήψαν όταν χώρισαν το 1988 και ότι η ψυχική υγεία της επηρεάστηκε από αυτό το γεγονός.

Σύμφωνα με το BBC, η Blauel ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ζητηθεί η άδειά της για την εμφάνιση του χαρακτήρα της στη ταινία «Rocketman», την οποία ερμήνευσε η ηθοποιός Celinde Schoenmaker. Είπε επίσης ότι, μετά την κυκλοφορία της ταινίας και του απομνημονεύματος, μια δημοσιογράφος «προσπαθούσε να την εντοπίσει στο χωριό της», προκαλώντας της «μεγάλο άγχος».

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της

«Η Renate είναι ιδιαίτερα αναστατωμένη από την ταινία», δήλωσε ο δικηγόρος της, Yisrael Hiller. «Στο μυαλό της, η ταινία επιδιώκει να απεικονίσει τον γάμο τους ως ψεύτικο, το οποίο αμφισβητεί ολόψυχα και θεωρεί ως μια ψευδή και ασεβή απεικόνιση της συμβίωσής τους».

Ο Έλτον Τζον και η πρώην γυναίκα του, Renate Blauel.

«Η Renate θέλει την ιδιωτικότητα που της είχε υποσχεθεί – αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιδιώκει δικαιοσύνη. Οποιαδήποτε αξίωση για χρηματική ελάφρυνση είναι δευτερεύουσα και θα καλύπτει απλώς ζημιές και μελλοντικά έξοδα που προκαλούνται από παραβιάσεις του Έλτον», πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Η αντίδραση του Έλτον Τζον

Μια πηγή κοντά στον τραγουδιστή είπε στο BBC: «Ο Έλτον είναι σοκαρισμένος και λυπημένος από τον ισχυρισμό της Renate μετά από 30 χρόνια αμοιβαίως φιλικού και σεβαστού διαζυγίου, ειδικά αφού την επαινεί πάντα δημόσια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι πιο εμβληματικές συναυλίες του Έλτον Τζον δωρεάν στο YouTube, για καλό σκοπό12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως ο Έλτον Τζον είναι παντρεμένος με τον σκηνοθέτη David Furnish από το 2005 κι έχουν δυο παιδιά.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b