MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τεχνόπολη: Για πρώτη φορά οι συναυλίες ζωντανά, μέσω live streaming

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία, το live streaming για να παρακολουθήσετε όλες τις συναυλίες από όπου και αν είστε.

Monopoli Team

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ο απόλυτος μουσικός προορισμός και για φέτος το καλοκαίρι, επενδύει στις νέες τεχνολογίες και σε σύγχρονα εργαλεία και μας συστήνει τη νέα της υπηρεσία: το live streaming!

Για εσάς που βρίσκεστε μακριά από την Αθήνα ή βρίσκεστε στην Αθήνα, θέλετε να πάτε αλλά δεν μπορείτε, για εσάς που ζείτε στο εξωτερικό, για εσάς που είστε στο νησί για διακοπές, στην έρημο Σαχάρα, στην Καραϊβική, στη ζούγκλα του Αμαζονίου, στα βάθη της Ασίας, στην Ανταρκτική, στη Νέα Ζηλανδία, κάτω από το νερό ή κάπου… στο διάστημα, η Τεχνόπολη, #HDikiSouTexnopoli, φέρνει για πρώτη φορά τη σκηνή στην οθόνη σου! Σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε απ’ όπου κι αν είστε (όσο μακριά κι αν είναι αυτό…) συναρπαστικές μουσικές βραδιές και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες ζωντανά από την πιο χαρακτηριστική σκηνή της πόλης, μέσα από το κινητό, το tablet ή το laptop σας!

Πώς γίνεται αυτό; Ο τρόπος είναι απλός! Μπαίνετε εδώ, ακολουθήστε τις οδηγίες, φτιάξτε τον προσωπικό σας λογαριασμό, συνδεθείτε κι είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε το live ή τα live που θέλετε τη στιγμή που συμβαίνουν, μόνο με 3€ ανά συναυλία!

Από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της μουσικής χτυπά ξανά και ξανά –πού αλλού; – στην Τεχνόπολη, μα κι από την Τεχνόπολη χτυπά κατευθείαν και στην οθόνη σας όπου κι αν είστε! Tune-in!

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b