MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Vassilenas Parkside: O λόγος για ν’ αγαπήσεις ξανά την πόλη

Ιδανικό για ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα, για ένα χαλαρωτικό aperitivo σ’ ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για φίλους, συνεργάτες, παρέες και οικογένειες.

Monopoli Team

Vassilenas Parkside: η θερινή εκδοχή του ιστορικού εστιατορίου

Κάτω από το δροσερό φύλλωμα ενός πλάτανου και μιας κουτσουπιάς μπορούν να συμβούν υπέροχα πράγματα. Μπορεί να δοκιμάσεις μια από τις κορυφαίες ετικέτες κρασιών των ελληνικών αμπελώνων. Μπορεί να γευτείς πολλές διαφορετικές εκδοχές δημιουργικής θαλασσινής παλέτας. Μπορεί να «πατήσεις» ένα afterwork pause στη μέρα για ένα χαλαρωτικό aperitivo.

Το Vassillenas Parkside, το θερινό pop up του ιστορικού Βασίλαινας, συμπυκνώνει όλες τις παραπάνω εμπειρίες μιας αγνής καλοκαιρινής αίσθησης σ’ ένα uptown μοντέρνο μείγμα.

Το νέο σκηνικό του εστιατορίου Βασίλαινας αφουγκράζεται το ρυθμό της πόλης, την ίδια ώρα που τον αφήνει μακριά του. Η κατάφυτη πλατεία Μαδρίτης, πίσω από το Χίλτον και την Εθνική Πινακοθήκη, δημιουργεί έναν φυσικό πράσινο «τοίχο» από τον θόρυβο της Αθήνας σ’ ένα χαλαρωτικό περιβάλλον για να ξεχνιούνται φίλοι, συνεργάτες, παρέες, οικογένειες.

Το καλοκαιρινό μενού του σεφ Μάνου Γαρνέλη είναι σχεδιασμένο για να μπαίνει στη μέση και τα πιάτα να μοιράζονται στην παρέα. Συνταγές comfort αλλά με δημιουργικές πινελιές, πιάτα στημένα απλά αλλά γεμάτα νοστιμιά.
Μαζί με τα signature dishes όπως την φημισμένη μας ταραμοσαλάτα, το μελωμένο αυγό ή το γιουβετσάκι φρέσκιας γαρίδας θα βρείτε πράσινη σαλάτα με ψητό μανούρι, ολόκληρη μελιτζάνα ψητή με τομάτα και τσίλι, γαρίδες ψητές με κρέμα αβοκάντο, σουτζουκάκια σχάρας με ψητή πατάτα και harissa και πολλές άλλες νοστιμιές.

Το Vassilenas Parkside ανοίγει λίγο πριν ο ήλιος δύσει, πρόθυμο να υποδεχθεί όλους όσοι θέλουν να τελειώσουν ιδανικά την ημέρα πίνοντας δροσιστικά aperitivo, συνοδεία χορταστικών tapas. Και παραμένει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα για βραδιές γνήσιας γευστικής χαράς, στην ομορφότερη πλευρά του κέντρου.

Το Vassilenas Parkside είναι ένας λόγος για ν’ αγαπήσεις ξανά την πόλη.

Ανοιχτά: κάθε μέρα εκτός Κυριακής από τις 19:00 μέχρι μετά τα μεσάνυχτα.

Δείτε το νέο μενού εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Vassilenas Restaurant – Vassilenas Parkside
Βρασίδα 13, Πλατεία Μαδρίτης, Περιοχή Χίλτον, τηλ. 2107210501

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b