MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Barbra Streisand χάρισε μετοχές της Disney στην 6χρονη κόρη του George Floyd

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να στηρίξει την εξάχρονη κόρη του George Floyd, Gianna, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Barbra Streisand.

Monopoli Team

Πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να στηρίξουν οικονομικά την εξάχρονη και μικρότερη κόρη (από 5 συνολικά παιδιά) του αδικοχαμένου George Floyd, που δολοφονήθηκε στη Μινεσότα από αστυνομικό, στις 25 Μαΐου 2020.

Η μικρή Gianna, όπως ονομάζεται, έλαβε πρόσφατα υποτροφίες σπουδών από πανεπιστήμια στην Αμερική, ενώ ο ράπερ Kanye West συγκέντρωσε χρήματα για να καλύψει τα οικονομικά έξοδα των σπουδών της. Επίσης, η ιστοσελίδα GoFundMe έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια για την μικρή κόρη του Floyd.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ καλλιτεχνική κοινότητα αντιδρά στον θάνατο του Τζόρτζ Φλόιντ12.09.2018

Την πιο πρωτότυπη δωρεά όμως, έκανε η τραγουδίστρια και ηθοποιός Barbra Streisand, η οποία επέλεξε να αγοράσει μετοχές της Disney στην εξάχρονη, ενώ της χάρισε και δύο άλμπουμ της, το «My Name Is Barbra» του 1965 και το «Color Me Barbra» του 1966.

Η μικρή GiGi, όπως την φωνάζουν οι φίλοι της, έκανε γνωστή την κίνηση της σταρ, με ένα ποστ στον λογαριασμό της στο Instagram (το οποίο διαχειρίζεται η μητέρα της), γράφοντας: «Σε ευχαριστώ Barbra Streisand για το δώρο μου, είμαι τώρα μέτοχος της Disney χάρη σε εσένα».

View this post on Instagram

Thank You @barbrastreisand for my package, I am now a Disney Stockholder thanks to you ???

A post shared by GIGI FLOYD (@giannapinkfloyd_) on

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακριβώς ο αριθμός των μετοχών που έδωσε η σταρ στην Gianna, όμως η κάθε μετοχή στην Disney κοστίζει 127 δολάρια (113 ευρώ) και την τελευταία δεκαετία έφεραν κέρδος 370% στον κάτοχό τους.

Η Streisand μίλησε δημόσια για τη δολοφονία του George Floyd, χαρακτηρίζοντάς την ως «ένα σύγχρονο λιντσάρισμα», ενώ στις 3 Ιουνίου μοιράστηκε ένα βίντεο όπου η Gianna, ανεβασμένη στους ώμους του παίκτη του NBA, Steven Jackson, φωνάζει: «Ο μπαμπάς μου άλλαξε τον κόσμο!».

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b