MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Love Song: Η Στέγη καλεί τα παιδιά να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το μουσικό φεστιβάλ Big Bang, καλούν όλα τα παιδιά από 6 ετών και άνω, να ηχογραφήσουν το δικό τους τραγούδι αγάπης στο σπίτι και να γίνουν μέρος της εικονικής εγκατάστασης «Love Song».

Love Song
Φωτογραφία: Dries Segers
Monopoli Team

Μπορεί το έκτο φεστιβάλ μουσικής για όλη την οικογένεια να μην πραγματοποιήθηκε φέτος, όμως η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση συνεχίζει να τροφοδοτεί τον μουσικό διάλογο που ξεκίνησε με το αγαπημένο μουσικό φεστιβάλ μικρών και μεγάλων, Big Bang. Μέσα από την εικονική εγκατάσταση «Love Song», επιδιώκει να μοιραστεί μαζί μας μουσικές εμπειρίες που μεταμορφώνουν το σπίτι σε έναν λαβύρινθο αγάπης με έναν ηχητικό παιχνιδιάρικο τρόπο.

Λάβε μέρος στην εικονική εγκατάσταση «Love Song»

Έως τις 12 Ιουνίου παιδιά από 6 ετών μπορούν να υποβάλουν με τη βοήθεια των γονιών τους τα δικά τους τραγούδια. Τα τραγούδια αγάπης μπορούν να αφορούν το αγαπημένο μέρος, χρώμα, ζώο, φαγητό, δραστηριότητα, ήρωα, πρόσωπο, ή απλά να βασίζονται στον αγαπημένο ήχο του παιδιού. Εάν το παιδί παίζει κάποιο μουσικό όργανο θα μπορούσε να συνοδεύσει με αυτό το τραγούδι αγάπης του. Πιθανότατα τα παιδιά θα έχουν πολλές ιδέες, αλλά ας προσπαθήσουν να διατηρήσουν το τραγούδι αγάπης τους σύντομο (ακόμα και 20 δευτερόλεπτα αρκούν).

Το τραγούδι μπορεί να αποθηκευτεί ως αρχείο ήχου (audio) σε τηλέφωνο ή σε κάποια άλλη ηλεκτρονική συσκευή, όπως π.χ. με την εφαρμογή Recorder για κινητά Android.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του μικρού μουσικού είναι να συμπληρώσετε αυτή τη φόρμα και να ανεβάσετε το τραγούδι που θα έχετε ηχογραφήσει ήδη βάσει των προηγουμένων οδηγιών ή να το ηχογραφήσετε μέσω της φόρμας που θα βρείτε εκεί, κάνοντας χρήση της ενσωματωμένης εφαρμογής «Ηχογράφηση/Record».

Μπορείτε να κατεβάστε τις οδηγίες εδώ για το πώς να κάνετε το δικό σας σύντομο τραγούδι αγάπης με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο.

*Ακούστε όλα τα Τραγούδια Αγάπης από 19 Ιουνίου εδώ.

Συντελεστές

Σύλληψη «Love Song«: Serge Verstockt | Παραγωγή: ChampdAction
Μέλος του: Big Bang
Συμπαραγωγή: Στέγη Ιδρύματος Ωνάση & Zonzo Companie
Με τη συγχρηματοδότηση: Creative Europe

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b