MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΧΝΊΔΙ

Βρες τον Δολοφόνο: Λύστε το μυστήριο live στο YouTube… από το σπίτι!

Η ομάδα “Βρες το δολοφόνο” διοργανώνει το πρώτο διαδραστικό murder mystery που θα μεταδοθεί live στο YouTube σας προσκαλεί να λάβετε μέρος.

Η ομάδα "Βρες το Δολοφόνο" στην παραγωγή Hotel
Η ομάδα "Βρες το Δολοφόνο" στην παραγωγή Hotel
Monopoli Team

Είστε λάτρεις του μυστηρίου; Διαβάζετε αστυνομική λογοτεχνία ή παρακολουθείτε σειρές μυστηρίου αραχτός στον καναπέ σας; Μήπως κάνετε υποθέσεις και αναπτύσσετε θεωρίες για να βρειτε τον δολοφόνο πριν το τέλος του επεισοδίου; Λοιπόν, πάρτε στυλό, μπλοκάκι και…ποπ κορν, γιατί αυτό σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝυφικό Πεντοζάλι: Βρες τον Δολοφόνο στο El Convento del Arte12.09.2018

Η ομάδα του «Βρες τον Δολοφόνο» σας προσκαλεί να εξιχνιάσετε στο YouTube live το πρώτο online Murder Mystery, με τίτλο “Ποιος σκότωσε τον διαχειριστή”! Την Παρασκευή 15 Μαϊου στις 22.00 λοιπόν συντονιστείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο Youtube.

Η υπόθεση

Μια πολυκατοικία…
Ένα πτώμα…
5 ύποπτοι…
Ποιος από αυτούς σκότωσε τον διαχειριστή;

Ανακρίνετε τους υπόπτους, εξετάστε τα στοιχεία και βρείτε τον δολοφόνο… σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι που μεταδίδεται ζωντανά για τους λάτρεις του μυστηρίου!

Πώς θα παίξετε

Συνδεθείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο Youtube την Παρασκευή 15/5 στις 22.00

Παρακολουθείστε live το μυστήριο και καθοδηγήστε τον ντετέκτιβ γράφοντας δημόσια τα σχόλιά σας. (Προσοχή: για να μπορείτε να σχολιάσετε θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο youtube)

Τσεκάρετε συχνά την περιγραφή, καθώς εκεί ανεβαίνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.

Παίζουν οι: Θανάσης Ζερίτης, Μαρία Μπαλούτσου, Πένυ Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σωσώ Χατζημανώλη
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Διάρκεια: 60 λεπτά

Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b