MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Έρχεται το νέο άλμπουμ της Lady Gaga!

Η ημερομηνία κυκλοφορίας, οι συνεργασίες, τα τραγούδια, το εξώφυλλο και όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο άλμπουμ της Lady Gaga.

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga
Ελένη Τασούλη

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga με τίτλο Chromatica ήταν να βγει στις 10 Απριλίου, όμως η κυκλοφορία του ήταν ανάμεσα στα καλλιτεχνικά events που αναβλήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας ανακοινώθηκε και αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το άλμπουμ, μέχρι στιγμής.

Πότε θα κυκλοφορήσει

«Θα ανακοινώσω σύντομα νέα ημερομηνία. Τώρα όλοι μας ζούμε πυρετώδεις και τρομακτικές στιγμές», είχε γράψει η ίδια στα social media στις 24 Μαρτίου ανακοινώνοντας την αναβοολή της κυκλοφορίας για λίγο αργότερα. «Παρόλο που πιστεύω ότι η τέχνη είναι από τα πιο ισχυρά μέσα για τα προσφέρεις χαρά και να επουλώσεις τα τραύματα σε στιγμές όπως αυτές, αισθάνομαι ότι δεν είναι σωστό να βγάλω ένα άλμπουμ τώρα, στη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας». Τελικά, το νέο άλμπουμ της Lady Gaga, Chromatica, θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου. Θα περιέχει 16 τραγούδια και θα είναι το έκτο studio άλμπουμ της σταρ.

Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga

Οι συνεργασίες

Πολλά από τα κομμάτια έγιναν σε συνεργασία με πολύ ηχηρά ονόματα, όπως ο Elton John, η Ariana Grande και οι σταρ της K-Pop, Blackpink. Οι τίτλοι και των 16 τραγουδιών είναι:

  1. «Chromatica I»
  2. «Alice»
  3. «Stupid Love»
  4. «Rain On Me» (ντουέτο με την Ariana Grande)
  5. «Free Woman»
  6. «Fun Tonight»
  7. «Chromatica II»
  8. «911»
  9. «Plastic Doll»
  10. «Sour Candy» (με τους Blackpink)
  11. «Enigma»
  12. «Replay»
  13. «Chromatica III»
  14. «Sine From Above» (ντουέτο με τον Elton John)
  15. «1000 Doves»
  16. «Babylon»

Η ετοιμασία

Η Lady Gaga δούλευε τα τραγούδια αυτού του άλμπουμ εδώ και τρία χρόνια. Το Νοέμβριο του 2017 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως είχε ήδη ξεκινήσει να συνθέτει. Δύο χρόνια αργότερα, απαντώντας σε δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο είχε γράψει στο Twitter: «Φημολογείται ότι είμαι έγκυος; Ναι, είμαι έγκυος στο #LG6». Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga θα περιέχει κομμάτια με υψηλά επίπεδα ενέργειας και πολύ χορευτικά. Σύμφωνα με δικές της δηλώσεις, η προετοιμασία τους τη βοήθησε να θεραπευτεί από κατάθλιψη και χρόνιους πόνους.

Το πρώτο single

Το πρώτο single με τίτλο «Stupid Love» που κυκλοφόρησε στις 28 Φεβρουαρίου έφτασε στο Νο.1 των iTunes σε 58 χώρες. Είναι το 16o κομμάτι της τραγουδίστριας που φτάνει στο Top 10 του Billboard και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει παγκοσμίως περισσότερο από 300 εκατομμύρια streams. Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Daniel Askill. Η λήψη του video clip έγινε εξολοκλήρου από συσκευή iPhone 11 Pro:

To εξώφυλλο

Το εικαστικό του cover του άλμπουμ, παρουσιάζει τη σταρ σε μια φουτουριστική, εκκεντρική εκδοχή, από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Το ύφος του μας προϊδεάζει για μια επιστροφή στην ιδιαίτερη, avant-garde, χορευτική ποπ με την οποία μας συστήθηκε η Lady Gaga και πλέον αποτελεί συνώνυμό της! Αυτό είναι το εξώφυλλο:Το νέο άλμπουμ της Lady Gaga

Η περιοδεία

Η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της Lady Gaga σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκειται να συνοδευτεί από μια μεγάλη περιοδεία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η οποία, προς το παρόν, δεν έχει ακυρωθεί.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b