MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
POP CULTURE

Comic-Con: Το mega-event της ποπ κουλτούρας, έρχεται διαδικτυακά

Το Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο που συγκεντρώνει 130.000 fans κάθε χρόνο, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά, λόγω κορονοϊού.

Monopoli Team

Έναν μήνα πριν, στις 17 Απριλίου 2020, το εκθεσιακό συνέδριο ποπ κουλτούρας, Comic-Con, ανακοίνωσε πως θα ακυρώσει την καθιερωμένη ετήσια παρουσία του στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Αλλαγή πλάνων

Έτσι αποφασίστηκε πως θα διεξαχθεί τελικώς, το καλοκαίρι του 2020, όπως πάντα, αλλά διαδικτυακά αυτή τη φορά. Το event αφορά πρεμιέρες, εκθέσεις και παρουσιάσεις διαφόρων σειρών, κόμικς και ταινιών από την mainstream ποπ κουλτούρα και προσκαλεί τους θαυμαστές να γιορτάσουν όλοι μαζί την αγάπη τους για κάποιο σόου ή κόμικ.

Από την διοργάνωση το 2019

Το μεγαλύτερο εκθεσιακό συνέδριο του κόσμου, συγκεντρώνει πάνω από 130.000 θαυμαστές της ποπ κουλτούρας κάθε καλοκαίρι και αρχικά θα διεξαγόταν στις 23 Ιουλίου. Τα πλάνα όμως άλλαξαν, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, που έκλεισε πολλά φεστιβάλ και events φέτος, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους να τα μεταφέρουν στο διαδίκτυο, όπως έγινε με το φεστιβάλ της Τριμπέκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«We Are One»: Το πρώτο ψηφιακό κινηματογραφικό φεστιβάλ έρχεται στο YouTube12.09.2018

Τι λένε οι υπέυθυνοι του Comic-Con

«Αναγνωρίζοντας ότι αμέτρητοι θαυμαστές προγραμματίζουν την επίσκεψή τους κάθε χρόνο, και πόσοι εκθέτουν την δουλειά τους, πιστεύοντας στις εκδηλώσεις του Comic-Con για να βγάλουν κάποια χρήματα, ήλπιζαν να καθυστερήσουν αυτήν την απόφαση αναμένοντας ότι η ανησυχία του COVID-19 ενδέχεται να μειωθεί μέχρι το καλοκαίρι. Η συνεχής παρακολούθηση των συμβουλών για την υγεία και οι πρόσφατες δηλώσεις του Διοικητή της Καλιφόρνιας κατέστησαν σαφές ότι δεν θα ήταν ασφαλές να προχωρήσουμε με σχέδια για αυτό το έτος», ανέφεραν οι υπεύθυνοι του Comic-Con.

Το event θα επιστρέψει στη κανονική του μορφή, στις 22-25 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με δήλωση της διοργάνωσης. Πληροφορίες για την διαδικτυακή μορφή του event το ερχόμενο καλοκαίρι του 2020, θα ανακοινωθούν αργότερα.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b