MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Θέατρο Τόπος Αλλού: Live streaming συζήτηση για τη μουσική δημιουργία, την περίοδο της πανδημίας

Το θέατρο Τόπος Αλλού και ο Νίκος Καμτσής συνομιλούν σε ζωντανή μετάδοση με τους Κώστα Θωμαΐδη, Ναταλί Χατζηαντωνίου και Γιώργο Μονεμβασίτη, για το πως η πανδημία επηρεάζει τον χώρο της μουσικής.

Τόπος Αλλού
Monopoli Team

Με τον τραγουδιστή και συνθέτη Κώστα Θωμαΐδη, τη γνωστή δημοσιογράφο του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ναταλί Χατζηαντωνίου και τον μουσικολόγο Γιώργο Μονεμβασίτη συνεχίζονται οι live streaming «Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους» που διοργανώνει το θέατρο Τόπος Αλλού. 

Η μετάδοση του live streaming θα γίνει μέσα από τη σελίδα του Τόπος Αλλού στο facebook την Κυριακή 10 Μαίου στις 7 μμ, με οικοδεσπότη τον καλλιτεχνικό διευθυντή του θεάτρου, Νίκου Καμτσή, ο οποίος θα συντονίσει την κουβέντα τους.

Τι θα περιλαμβάνει η συζήτηση

Το Τόπος Αλλού υποσχέθηκε και πραγματοποιεί μια συζήτηση κάθε βδομάδα με γνωστούς ανθρώπους του θεάτρου, ανθρώπους που έχουν άποψη και γνώμη για τα πράγματα και έχουν την γενναιοδωρία να την μοιραστούν μαζί μας. Θέματα και συζητήσεις που ανέλπιστα ήρθε, ανακίνησε και τα έκανε άκρως επιτακτικά ο εγκλεισμός μας.

Την Κυριακή η συζήτηση θα ξεφύγει από τα αυστηρά θεατρικά τεκταινόμενα που απασχόλησαν τις προηγούμενες φορές και θα επεκταθεί στα μουσικά μας πράγματα, την μουσική δημιουργία και πως επηρεάζεται από τα νέα δεδομένα. «Ποια θα είναι η μουσική, το τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε και οι ορχήστρες που αγαπάμε να ακούμε. Ποιες άραγε θα είναι οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα «συμβαίνει» μουσική και ποιο είναι το «πρόσωπο» των δημιουργών της στην μετά-covid εποχή. Τι σκέφτονται και τι σχεδιάζουν οι άνθρωποι που γνωρίζουν αυτόν τον χώρο καλύτερα»;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα διαφορετικό μουσικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τον Δήμο Νέας Σμύρνης12.09.2018

Διαθέσιμες online οι προηγούμενες «Συναντήσεις»

Οι προηγούμενες «Συναντήσεις» με τον Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου, την Λυδία Κονιόρδου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Μάξιμο Μουμούρη καθώς και με τον Θανάση Παπαγεωργίου, Σάββα Πατσαλίδη, Τάκη Τζαμαριά είναι διαθέσιμες σε αυτό το link και μπορεί να τις δει όποιος ενδιαφέρεται.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b