MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΗ

Ένα διαφορετικό μουσικό αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τον Δήμο Νέας Σμύρνης

Μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, το Σάββατο 9 Μαϊου στις 21:00.

Monopoli Team

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, με αφορμή τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, το πρώτο Σαββατοκύριακο, που μπορούμε να νιώσουμε λίγο πιο ελεύθερα το παλμό της πόλης.

«Αλλαξαν πολλά, μαζί κι εσύ κι εγώ…»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπήρξε φίλος της Νέας Σμύρνης και του Πολιτιστικού Οργανισμού, καθώς  τα τελευταία 10 χρόνια τιμούσε σχεδόν κάθε χρόνο τον Δήμο, με συναυλίες στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου, αλλά και την Πρωτομαγιά, σε συνεργασία με πολλούς καλλιτέχνες κάθε φορά, όπως ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Σταρόβας κα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης εδώ και πολλά χρόνια γιορτάζει την Πρωτομαγιά με πολύ μεγάλες μουσικές παραγωγές (Νταλάρας, Πρωτοψάλτη, Θεοδωράκης – Ρουβάς/Αξιον Εστί, Σαββόπουλος, Βίσση κ.α) , ώστε να αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για όλη την Αθήνα.

Φέτος, λόγω της πανδημίας και των μέτρων, το αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα πραγματοποιηθεί με έναν διαφορετικο και καινοτόμο τρόπο για όλη την Ελλάδα, καθώς ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα στήσει 300 ηχεία σε όλη την πόλη, ώστε να ακουστούν οι συναυλίες που έδωσε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στη Νέα Σμύρνη, στον Λυκαβηττό και στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σε 100 χιλιάδες πολίτες της Νέας Σμύρνης.

Κατά τη διάρκεια του μουσικού event, το οποίο αποτελεί μια ιδέα του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Χατζατουριάν, θα υπάρξουν ηχητικές παρεμβάσεις από στενούς συνεργάτες και φίλους του, ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά, όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιάννης Κότσιρας, Διονύσης Τσακνής, Δημήτρης Σταρόβας, Δήμητρα Παπίου. Παράλληλα θα δημιουργηθεί βίντεο το οποίο θα προβάλλεται στα social media του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης.

Η συναυλία τελεί υπό την έγκριση της οικογένειας του αλησμόνητου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b