MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΘΕΏΡΗΣΗ

«Μην ακούτε τον Τραμπ»: Οι Άγαμοι Θύται ξαναχτυπούν στο YouTube με νέο επεισόδιο

Οι Άγαμοι Θύται και η τρομερή τους γιαγιά ξαναχτυπούν με τέταρτο επεισόδιο στο νέο τους κανάλι στο YouTube και μας προτρέπουν να μην ..ακούμε τον Τραμπ!

Monopoli Team

Με αφορμή την επέτειο των 30 ετών από την ίδρυσή τους αλλά και λόγω των ιδιαίτερων καταστάσεων αυτών των ημερών, οι Άγαμοι Θύται έρχονται κοντά μας και διαδικτυακά, με νέο κανάλι στο YouTube «Άγαμοι Θύται – Agamoi Thitai Channel» και με τα μάτια ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του σχήματος, της αγαπημένης μας γιαγιάς.

«Με τα μάτια της γιαγιάς», τη νέα σειρά από βίντεο του καναλιού, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σχολιάζει την επικαιρότητα. Με το δικό του κωμικό και μοναδικό τρόπο και μας κρατάει συντροφιά στις ημέρες του κορονοϊού. Επιπλέον, μέσα από αυτό το κανάλι, επανέρχονται χαρακτήρες, στιγμιότυπα και καταστάσεις για να μας θυμίσουν αξέχαστες σκηνικές στιγμές των Αγάμων Θυτών, πάντα με χιούμορ δίχως αισχύνη, σε μια παράλληλη ιστορική αναδρομή των 30 αυτών ετών.

Μέχρι και σήμερα, τα 3 πρώτα επεισόδιο παρουσίασαν τεράστια επιτυχία αφού το κοινό τα αγκάλιασε, τα λάτρεψε, τα αναπαρήγαγε. Στο 1ο επεισόδιο η γιαγιά του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, πιστή και θρησκευόμενη αλλά πάντα ορθολογίστρια, μας έδωσε οδηγίες για το φετινό Πάσχα και για μια εναλλακτική μορφή εκδήλωσης της θρησκευτικής λατρείας. Στο 2ο, με τίτλο «I Love Tsiodras», εξέφρασε το θαυμασμό, την αγάπη και την εμπιστοσύνη της στο Σωτήρη Τσιόδρα, διακωμωδώντας τις δυσκολίες της γενιάς της με τα SMS. Στο 3ο, με τίτλο «La Πάσχα de Papel», διακωμώδησε το φανατισμό των ημερών με αφορμή τη γνωστή τηλεοπτική σειρά.

Στο νέο, 4ο επεισόδιο, την τιμητική του έχει πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ και οι περίφημες δηλώσεις του για τη ανορθόδοξη χρήση της χλωρίνης και των αντισηπτικών. Δεν θα μπορούσαν όμως να γλιτώσει από τη γιαγιά αυτή η ατίθαση και γλυκιά συμμορία των φιλενάδων της. Αν μη τι άλλο ευρηματικότατες, συνεχίζουν να παρανομούν αγνοώντας τα μέτρα, δίνοντας ραντεβού και αναζητώντας καμουφλάζ στα… νεκροταφεία. Ένα ραντεβού όμως ουδόλως μακάβριο, αφού όπως και κάθε άλλη φορά, υπερισχύει το ξεκαρδιστικό γέλιο.

Δείτε τη γιαγιά να σχολιάζει τον Τραμπ και όχι μόνο!

30 χρόνια Άγαμοι Θύται

Οι «Άγαμοι Θύται» εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό τον Οκτώβριο του 1990, ξεκινώντας τις παραστάσεις τους στη Θεσσαλονίκη και φέτος κλείνουν 30 χρόνια παρουσίας στη σκηνή.

Το πολυαγαπημένο σατυρικό μουσικοθεατρικό σχήμα το ίδρυσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Έχει δημιουργήσει πάνω από 20 διαφορετικές παραστάσεις, με πάνω από 1300 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στο σχήμα έχουν συμμετάσχει ανά τα χρόνια κάποιοι από τους σημαντικότερους ηθοποιούς, μουσικούς, τραγουδιστές και χορευτές της χώρας μας, μέχρι και καλλιτέχνες από το  εξωτερικό.

Οι Άγαμοι Θύται

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Σπύρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σταρόβας, Θοδωρής Αθερίδης, Χρήστος Μητρέντζης, Ταξιάρχης Χάνος, Ρούλα Μανισάνου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Γιώργος Χρυσοστόμου, Μπέσυ Μάλφα, Εβελίνα Παπούλια, Δήμητρα Ματσούκα, Κρατερός Κατσούλης, ο Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Νταλάρας, Κώστας Μακεδόνας, Μελίνα Κανά, Πάνος Μουζουράκης και Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Διαχρονικά, αποτελούν μία από τις κορυφαίες καλλιτεχνικές ομάδες στο χώρο της σύγχρονης επιθεώρησης. Ταυτόχρονα, ένα σχήμα μοναδικό στο είδος του, αφού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ελληνικό «καμπαρέ». Τα ερμηνευτικά και αισθητικά χαρακτηριστικά τους διαπερνούν όλες τις σκηνικές τέχνες. Παντρεύουν βασικά σκηνικά στοιχεία και ερμηνευτικούς κώδικες από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού και της μιμικής/παντομίμας. Έτσι, προσδίδουν στους «Άγαμους Θύτες» μία ξεχωριστή φυσιογνωμία και ταυτότητα.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b