MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΌΔΑ

Περιηγηθείτε εικονικά στη διάσημη έκθεση του Musée des Arts Décoratifs για τον Dior

Ο οίκος Dior γιόρτασε τα 70 χρόνια ίδρυσης του με την πολυσυζητημένη έκθεση “Christian Dior, Designer of Dreams” στο Musée des Arts Décoratifs, την οποία τώρα διαθέτει δωρεάν για το κοινό.

Monopoli Team

Τι κοινό έχουν ο Christian Dior, ο Yves Saint Laurent, ο John Galliano και ο Raf Simons; Εκτός από διάσημοι σχεδιαστές που άφησαν για πάντα το στίγμα τους στην ιστορία της μόδας, ήταν και καλλιτεχνικοί διευθυντές του Οίκου Dior, που ιδρύθηκε από τον Christian Dior το 1947.

Έτσι, το 2017 για την 70η επέτειο του Οίκου είχε πραγματοποιηθεί η έκθεση “Christian Dior, Designer of The Dreams,” η οποία είχε προκαλέσει πανικό στους φανατικούς της μόδας. Η έκθεση είχε φιλοξενηθεί στο Musée des Arts Décoratifs (MAD) στο Παρίσι και ήταν ουσιαστικά ένας φόρος τιμής στις εμβληματικές προσωπικότητες, που έχουν περάσει από την Dior.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑChallenge δημιουργικότητας για όσο μένουμε σπίτι από τον οίκο Alexander McQueen12.09.2018

Η έκθεση ήταν τόσο δημοφιλής, που από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2018 προσέλκυσε πάνω από 708 χιλιάδες επισκέπτες! Μάλιστα, ο δρόμος έξω από το MAD ήταν καθημερινά γεμάτος με κόσμο, ενώ λέγεται ότι έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Μουσείο.

Εμείς, λοιπόν, που δεν είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά τη διάσημη αυτή έκθεση, μπορούμε σήμερα να την απολαύσουμε από το σπίτι μας και μάλιστα δωρεάν! Ο Οίκος διαθέτει στον λογαριασμό του στο YouTube μια εικονική περιήγηση διάρκειας μίας ώρας, που μας ταξιδεύει στον κόσμο του διάσημου οίκου μέσα από τη μοναδική αυτή έκθεση.

Δείτε την εδώ:

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b