MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

#snfccAtHome: Ηχογραφημένες τζαζ συναυλίες και θεατρικά αναλόγια από το ΚΠΙΣΝ

Αυτή την εβδομάδα, τo #snfccAtHome φέρνει τους ήχους της τζαζ στο σπίτι σας, μέσα από τον ηχογραφημένο κύκλο συναυλιών Jazz Chronicles και συνεχίζει να μοιράζεται μαζί σας ηχογραφήσεις από τη σειρά Παραβάσεις, το Θεατρικό Αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ.

Γιώργος Κοντραφούρης & Baby Trio
Monopoli Team

Ηχογραφημένη συναυλία από τη σειρά συναυλιών Jazz Chronicles

Γιώργος Κοντραφούρης & Baby Trio

Την Πέμπτη 02/04 στις 20.00, ο κορυφαίος Έλληνας πιανίστας της jazz, Γιώργος Κοντραφούρης, με το συγκρότημά του Baby Trio εγκαινιάζουν τη μουσική περιήγησή που θα συνεχιστεί και με άλλους καλλιτέχνες τις επόμενες εβδομάδες.

Πρόκειται για ηχογραφημένη συναυλία στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Jazz Chronicles. Θα ακουστούν διασκευές, καθώς και συνθέσεις των μελών του Baby Trio. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ηχογραφημένη σκηνική ανάγνωση από τη σειρά Παραβάσεις

«Η Κυρία με το Σκυλάκι», του Άντον Τσέχωφ

Την Κυριακή 05/04 στις 19.00, ο Νίκος Κουρής και η Μαρία Ναυπλιώτου, υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια της Κατερίνας Ευαγγελάτου, παρουσιάζουν την ηχογραφημένη σκηνική ανάγνωση του αριστουργήματος του Άντον Τσέχωφ, Η κυρία με το σκυλάκι.

Η Κυρία με το Σκυλάκι, το γνωστότερο ίσως διήγημα του Άντον Τσέχωφ, είναι μια αξέχαστη ιστορία αγάπης γεμάτη ρομαντισμό και θλίψη, στην οποία ο συγγραφέας αναλύει αριστοτεχνικά τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των δύο ηρώων.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b