MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
FASHION

Jacquemus & Paul Smith παραδίδουν δωρεάν μαθήματα μόδας online

Δύο κορυφαίοι σχεδιαστές, ο Jacquemus και ο Paul Smith, παραδίδουν μια σειρά διαδικτυακών μαθημάτων, μέσω της γαλλικής σχολής μόδας IFM (Institut Français de la Mode).

Monopoli Team

Ο κύκλος διαδικτυακών μαθημάτων μόδας, με τίτλο «Understanding Fashion: From Business to Culture», θα είναι δωρεάν και έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, ενώ θα συμμετάσχουν και άλλα σημαντικά ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Τα διαδικτυακά μαθήματα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2019 με μεγάλη επιτυχία, καθώς μέχρι στιγμής τα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 11.000 ενδιαφερόμενοι απ’ όλο τον κόσμο. Σε αυτήν τη νέα σειρά μαθημάτων, όμως, θα διδάξουν οι καταξιωμένοι και διάσημοι σχεδιαστές μόδας, Simon Porte Jacquemus και Sir Paul Smith.

Simon Porte Jacquemus

Τα μαθήματα θα καλύψουν μια σειρά θεμάτων όπως η αντιπροσώπευση των φύλων, κοινωνικά ζητήματα και οι υποκουλτούρες, ενώ θα εξεταστεί ακόμα η σχέση της μόδας με τον τύπο, αλλά και η μόδα ως πολιτισμικό φαινόμενο και δημιουργική βιομηχανία.

Τα μαθήματα θα παρουσιαστούν στα Αγγλικά από τον καθηγητή της σχολής IFM, Benjamin Simmenauer, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και υπότιτλοι σε διάφορες γλώσσες, για να υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθεί όποιος θέλει.

Sir Paul Smith

Θα συμμετέχουν ακόμα ο Sidney Toledano, CEO του κολοσσού μόδας LVMH, η Francesca Belletini, CEO του οίκου Saint Laurent, και ο Bruno Pavlovsky, πρόεδρος δραστηριοτήτων μόδας της Chanel.

Ολόκληρη η σειρά μαθημάτων «Understanding Fashion: From Business to Culture» θα είναι διαθέσιμη δωρεάν σε οποιονδήποτε, με μια εγγραφή στο FutureLearn.

Δείτε σχετικό teaser:

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b