MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

Η νέα εκπομπή της Miley Cyrus στο Instagram, εν μέσω καραντίνας

Η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Miley Cyrus, γίνεται η οικοδέσποινα της δικής της εκπομπής στο Instagram, κάνοντας παρέα στους φανς της, εν μέσω καραντίνας.

Monopoli Team

Η Miley Cyrus αποφάσισε να στήσει την δική της «εκπομπή» μέσα από την πλατφόρμα του Instagram και τον προσωπικό της λογαριασμό, με σκοπό να επικοινωνεί με τον κόσμο και να μεταδώσει λίγη από την θετικότητα της εν μέσω της δύσκολης αυτής περιόδου που βιώνουμε σήμερα σε παγκόσμιο επίπεδο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Bright Minded» στο Instagram

Η 27χρονη τραγουδίστρια ξεκίνησε μια σειρά από εκπομπές online με τίτλο «Bright Minded», δίνοντας ραντεβού με το κοινό της από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 11:30, σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τον κόσμο και μαζί με τους ξεχωριστούς καλεσμένους της να μεταδώσει τρόπους για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε μια θετική και αισιόδοξη διάθεση σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε το τελευταίο διάστημα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

MOOD until further notice ? ( Watch Bright Minded: Live With Miley Mon-Fri 11:30am-12:30pm PT )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις


Η Cyrus φιλοξένησε στην πρώτη της εκπομπή έναν γιατρό και μαζί συζήτησαν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και για το πώς μπορούμε να κρατήσουμε επαφή με τους δικούς μας ανθρώπους αξιοποιώντας τα καλά της τεχνολογίας, την στιγμή που τα έκτακτα μέτρα μας αναγκάζουν να παραμείνουμε στο σπίτι, σε αυτο-απομόνωση.

Δεύτερο επεισόδιο με καλεσμένη την Demi Lovato

Στο δεύτερο live της, η Cyrus καλωσόρισε την συνάδελφό της τραγουδίστρια Demi Lovato, που και οι δύο μαζί μοιράστηκαν με το κοινό συμβουλές για το πώς να απασχολούμαστε δημιουργικά τώρα κατά την καθημερινή παραμονή μας στο σπίτι. Μάλιστα, η Cyrus εξομολογήθηκε ότι της λείπει η οικογένειά της, καθώς ο μπαμπάς της, Billy Ray Cyrus, μένει στο Τενεσί και η μητέρα της, Tish Cyrus, είναι απασχολημένη με το να επισκέπτεται τη γιαγιά της καθημερινά.

Από την άλλη η 27χρονη Demi Lovato ανέφερε πως αυτή την περίοδο του εγκλεισμού μένει μαζί με τους γονείς της. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να φύγει από το διαμέρισμά της και να πάει προσωρινά να μείνει με τους γονείς της, αφού έγινε γνωστό ότι κάποιος που είχε επισκεφθεί το κτίριο που βρίσκεται το σπίτι της, διαγνώστηκε θετικά με COVID-19.

Σταρς σε… καραντίνα!

Οι δύο τραγουδίστριες μίλησαν και για την ανανέωση της φιλίας τους μετά από χρόνια, ενώ στη συνέχεια συζήτησαν για θέματα σχετικά με την επιδημία, δραστηριότητες που κάνουν στο σπίτι για να περνάει ευχάριστα ο χρόνος τους, μοιράστηκαν συμβουλές σχετικά με την υγεία αλλά και την ομορφιά, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στα social media και τις επιδράσεις τους στην καθημερινότητά μας.

Χιούμορ και…βιταμίνη C

Μάλιστα η Lovato εξομολογήθηκε στην Cyrus, πως αυτό που βοηθάει την ίδια και την διάθεσή της περισσότερο, αυτό το διάστημα, είναι το χιούμορ και το να βλέπει memes στο διαδίκτυο. Πρόσθεσε επίσης πως συνεχίζει διαδικτυακά τις συνεδρίες με τον θεραπευτή της και πως την βοηθάει αρκετά και η παρουσία της οικογένειάς της, αυτές τις δύσκολες μέρες. Στην συνέχεια ξενάγησε την Cyrus και τους θεατές στο σπίτι της, δείχνοντας τις δικές της υγιεινές επιλογές από τις προμήθειες που έχει αποθηκεύσει για να περάσει την… δική της καραντίνα! «Έχω κάνει στοκ σε μπόλικη βιταμίνη C», είπε αστειευόμενη.

Από την άλλη η Cyrus είπε πως αισθάνεται τυχερή που αυτές τις μέρες έχει κοντά της τα σκυλάκια της και έχει την ευκαιρία να βγαίνει έξω μαζί τους στην καθημερινή βόλτα τους. Και οι δύο ήταν χαλαρές και άνετα ντυμένες, ενώ μάλιστα η Cyrus αστειεύτηκε λέγοντας πως φορούσε τα συγκεκριμένα ρούχα εδώ και πέντε ημέρες.

Και οι σταρς έχουν ανασφάλειες…

Συζήτησαν ακόμα και για τις ανασφάλειες που κατά καιρούς μπορεί να ένιωθαν, σχετικά με την εμφάνιση και το σώμα τους. Η Miley Cyrus δεν δίστασε τότε να μιλήσει ανοιχτά για την περίοδο που απέφευγε να φορέσει μπικίνι για δύο χρόνια, καθώς memes που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο παρομοίαζαν το σώμα της με γαλοπούλα. Η Demi Lovato τότε της είπε πως μακάρι σε εκείνη την δύσκολη περίοδο χαμηλής αυτοεκτίμησης να της είχε σταθεί περισσότερο σαν μια καλή φίλη.

Στο τέλος κατέληξαν και οι δύο πως νιώθουν μεγάλη χαρά που κατάφεραν να έρθουν ξανά κοντά η μία στην άλλη, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει τώρα, την εποχή του κορονοϊού. «Η ζωή κινείται με τόσο γρήγορους ρυθμούς που μερικές φορές είναι δύσκολο να εκτιμήσουμε τους ανθρώπους στη ζωή μας κι εσύ είσαι ένας τέτοιος άνθρωπος για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε φίλες…», εξομολογήθηκε στο τέλος η Cyrus.

Οι εκπομπές συνεχίζονται καθημερινά μέσα από τον λογαριασμό της Miley Cyrus στο Instagram.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b