MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΊΕΣ

Πράξη Αγάπης: Φωτογράφος στη Νέα Υόρκη πολεμά την αρνητικότητα με μια κάμερα

Εν μέσω πανδημίας, μια φωτογράφος αποθανατίζει με την κάμερα της καθημερινές εκφράσεις αγάπης στους δρόμους της Νέας Υόρκης για να κάνουμε ένα διάλειμμα από την αρνητικότητα των ημερών.

Monopoli Team

Η Arina Voronova, μια φωτογράφος με έδρα την Νέα Υόρκη, θέλησε να πολεμήσει τον αρνητισμό που βιώνουμε αυτές τις μέρες με ένα φωτογραφικό street art project στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τίτλο “Πράξη Αγάπης” (The Act of Love).

Σκοπός του πρότζεκτ είναι να προάγει την ανθρωπιά, την ενότητα, την αγάπη, έννοιες πολύ σημαντικές αυτή τη στιγμή. Το μήνυμα της Voronova είναι: “Όσο οι γιατροί ανά τον κόσμο παλεύουν να βρουν μια θεραπεία για τον ιό, το μόνο που εμείς, οι άνθρωποι, μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε αγάπη και στήριξη στους συνανθρώπους μας.”

Φωτογραφία της Arina Voronova για το πρότζεκτ “Πράξη Αγάπης”

“Ο κόσμος μας απειλείται καθημερινά από τις ειδήσεις για τα νέα κρούσματα του κορονοϊού. Αλλά οι αντιδράσεις μας είναι ακόμα πιο απειλητικές,” δήλωσε η φωτογράφος και πρόσθεσε: “Η Chinatown παραμένει άδεια, μιας και οι Νεοϋορκέζοι την αποφεύγουν. Ο ρατσισμός προς τους πολίτες ασιατικών χωρών έχει αυξηθεί σε τρομακτικό βαθμό.”

Έτσι, η Voronova προσέγγιζε αγνώστους (κυρίως ζευγάρια) στους δρόμους της Νέας Υόρκης και τους ζητούσε να συμμετάσχουν στο πρότζεκτ της με μία φωτογραφία τους, όπου θα φιλιούνται –με τις μάσκες τους φυσικά. Αυτή τη στιγμή, έχουν ήδη αφισοκολληθεί 500 φωτογραφίες, ενώ άλλες 500 θα διασκορπιστούν σε όλη την Νέα Υόρκη.

“Απλά ήθελα απλούς καθημερινούς ανθρώπους για να δείξουν την ποικιλία της Νέας Υόρκης, άνθρωποι όλων των φύλων, κάθε είδους σχέσης, κάθε εθνικότητας, όλα τα είδη αγάπης” πρόσθεσε η φωτογράφος.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις φωτογραφίες της:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#streetart in a time of #coronavirus — as seen in #soho #streetartnyc #nycstreetart #pasteup @theactoflove_nyc #theactoflove #coronavirusstreetart

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Art NYC (@streetartnyc) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From NYC streets to the world. Photographed by New Yorkers . . . #theactoflove #standtogetherwiththeworld #noracism #spreadlove #newyorkers #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ACT OF LOVE (@theactoflove_nyc) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love from NYC streets photographed by New Yorkers . . . #theactoflove #standtogetherwiththeworld #noracism #spreadlove #love #newyorkers #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ACT OF LOVE (@theactoflove_nyc) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

From NYC streets to the world. Photographed by New Yorkers . . . #theactoflove #standtogetherwiththeworld #noracism #spreadlove #newyorkers #loveneverfails #love #nyc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ACT OF LOVE (@theactoflove_nyc) στις

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b