MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

House session με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, στη σελίδα των Polkar στο Facebook

Την Τρίτη 17 Μαρτίου στη σελίδα των Polkar στο Facebook, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Γιώργος Παπαγεωργίου, θα πραγματοποιήσει ένα house session, παρέα με το γιουκαλίλι του.

Monopoli Team

Κι όμως γίνεται! Η τεχνολογία είναι εδώ αυτή την δύσκολο περίοδο που «μένουμε σπίτι» – το οποίο επέβαλλε η εξάπλωση της επιδημίας του κορονοϊού – για να βοηθήσει τους καλλιτέχνες να «μπουν» στα σπίτια μας και να μας ψυχαγωγήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο – μέσω live steaming!

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πάρει την πρωτοβουλία να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο, (ένας από αυτούς είναι και ο Σπύρος Γραμμένος) να πραγματοποιήσουν δηλαδή live μουσικές εμφανίσεις, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε άνετα και με πλήρη ασφάλεια από τον καναπέ μας.

Αυτή την φορά ραντεβού μας δίνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Polkar, ο οποίος την Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιήσει ένα house session, παρέα με το γιουκαλίλι του, σε live μετάδοση από τη σελίδα των Polkar στο Facebook!

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε το διαδικτυακό του live, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας: «Καλημέρα. Αποφάσισα όντας εσώκλειστος λόγω της καραντίνας, να ετοιμάσω ένα διαδραστικό Polkar live, έτσι για την παρέα. Αφήστε μου από κάτω προτάσεις για τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε και αύριο Τρίτη 17/3 στις 20:00 θα παίξω live με το ukulele τα τραγούδια που μου ζητήσατε μέσω της live μετάδοσης από την σελίδα των Polkar. Σας φιλώ!».  

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b